Prima pagină » Cancan » Codruța dă cărțile pe față! Ce a putut dezvălui fosta Războinică despre Andreea Moromete

Codruța dă cărțile pe față! Ce a putut dezvălui fosta Războinică despre Andreea Moromete

09 mai 2023, 10:40,
BZI.ro, în Cancan

Eliminarea lui Robert Moscalu de la Survivor România a fost una absolut șocantă atât pentru colegii lui de trib, cât și pentru telespectatori! Mulți oameni visau să îl vadă pe fostul Războinic în Marea Finală, însă lucrurile au luat o întorsătură neașteptată.

Codruța Began a oferit un interviu sincer în care a vorbit despre ceea ce se întâmplă acum în Jungla Dominicană, dar și despre ultimul Consiliu de Eliminare.

Ce a putut dezvălui Codruța Began despre Andreea Moromete

După ce Robert a părăsit competiția, publicul spectator a judecat reacție exagerată pe care a avut-o Andreea în cadrul consiliului de eliminare.

În cadrul unui interviu acordat recent, Codruța a vorbit despre gesturile controversate pe care Andreea Moromete le are în cadrul concursului.

“Reacția Andreei Moromete a fost exagerată! Văd comentariile tuturor pe rețelele de socializare, iar lumea nu mai suportă reacțiile ei. Oare nu cumva le face strategic? Chiar dacă ar fi strategic, ar fi foarte prost. Și de această dată, cu toate că a fost ieșirea lui Robert și era momentul lui, ea a reușit să îl șteargă și toată lumea vorbește despre reacția Andreei Moromete. Este foarte urât din partea ei, mai ales că se vedea că o face forțat.

Legătura dintre ei nu cred că a fost una chiar atât de sinceră, ea s-a făcut soră cu toți: mai întâi cu Răzvan, a plâns când a ieșit el, apoi Andrei Neagu, a plâns că a plecat Andrei, apoi l-a avut ca frate mai mare pe Alin, împotriva căruia s-a și întors.. Vedem acum cât de mult se va apropia de Andrei Krișan acum. Eu cred că are o problemă de atașament emoțional față de bărbați și își dorește ca ea să fie pe primul loc în sufletul fiecăruia, dar nu din motive de dragoste. Ar fi bine să se uite la parcursul ei și să ia niște măsuri pentru că e mult prea mult pentru noi, cei de acasă.

Să nu uităm că Moromete avea amuleta cu care îl putea salva pe fratele ei, după care plângea atât de isteric, dar n-a făcut-o. Nu este de condamnat acest lucru pentru că nu știu câți dintre concurenți ar fi folosit amuleta ca să-l salveze pe altul, dar în cazul ei, ar fi ajutat pentru că i-ar fi adus simpatie din partea oamenilor de acasă”, a declarat Codruța Began.

Ștefania Stănilă, eliminată de la Survivor în consiliul de miercuri

Miercuri seara, fanii emisiunii vor avea parte de un șoc: Ștefania Stănilă va fi eliminată! Noi avem toate detaliile și ți le prezentăm în ordine cronologică. În urmă cu ceva timp, Andreea Moromete a găsit simbolul imunității ascunse. Fosta războinică nu a avut liniște după ce a dat peste un indiciu legat de simbol. Așa a început să caute fără încetare. Până l-a descoperit.

Drept urmare, în consiliul de miercuri seara, una dintre cele două concurente își va lua „adio” de la Survivor. Este clar că vorbim despre Ștefania Stănilă, pentru că Andreea Moromete este în avantaj. Tocmai din acest motiv, fosta războinică s-a bucurat atunci când a fost nominalizată de Andrei Krișan.

Astfel, există două variante:
a) dacă Ștefania Stănilă este eliminată în urma votului publicului – pleacă acasă.
b) dacă Andreea Moromete este cea eliminată, va folosi „simbolul imunității” și se va salva, trimițând-o, și in acest caz, pe Ștefania acasă.

Ștefania Stănilă va fi, indiferent de votul publicului, dată afară de la Survivor România 2023 și trimisă în România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *