Prima pagină » Actualitate » Codrin Ştefănescu, secretarul general al APP, la BZI LIVE :”Trebuie să fii idiot să crezi că pârțul de la vacă poluează” – VIDEO EXCLUSIV
Codrin Ştefănescu, secretarul general al APP, la BZI LIVE :”Trebuie să fii idiot să crezi că pârțul de la vacă poluează” - VIDEO EXCLUSIV

Codrin Ştefănescu, secretarul general al APP, la BZI LIVE :”Trebuie să fii idiot să crezi că pârțul de la vacă poluează” – VIDEO EXCLUSIV

05 iul. 2022, 17:00, 4 ,
în Actualitate

Astăzi, 5 iulie 2022, a fost programată o nouă ediţie dialog de mare interes pentru toţi românii. Cunoscutul Codrin Ştefănescu, secretarul general al Alianţei Pentru Patrie, a discutat în exclusivitate pentru BZI LIVE despre inepţiile ce le transmit guvernanţii României.

În ultima perioadă se încearcă reducerea numărului de animale din gospodăriile cetăţenilor, cu motivul că vitele poluează tot mai mult planeta.

Codrin Ştefănescu, despre animalele din gospodăriile romanilor care ar polua

Secretarul general al APP a transmis în Studioul BZI LIVE că este de-a dreptul „o idioţenie” să crezi că „pârțul de la vacă poluează”. Codrin Ştefănescu acuză clasa politica actuală că încearcă din răsputeri să le răpească şi puţinul pe care-l mai au oamenii în ziua de azi, şi anume: câteva animale în curte, câţiva pomi fructiferi sau legumele din grădină. Se încearcă distrugerea a tot ce a mai rămas și supraimpozitarea a tot ce se mai poate.

„Vor să facă o mare resetare. Încălzirea globală este ritmică, o dă soarele. Acum este mult mai rece. Vacile nu poluează pământul, trebuie să fii idiot să crezi că pârțul de la vacă poluează. Sunt alte lucruri care poluează această planetă. Cel mai mare fizician susţine că oamenii sunt păcăliţi. Mai încolo copiii noştri nu vor mai putea mânca nimic bun, ci vor mânca gândaci cu lingura. Poporul nostru a fost obişnuit de atâţia ani să mănânce ouă, cârnaţi, friptură. Dacă vii prin lege şi le dai să mănânce gândaci, poporul va dispărea. Corpul nu se va adapta. Noi nu vom mai exporta nimic. Cum să interzică să creşti animale, să ai pomi şi să trăieşti? Se pregăteşte să se impună un impozit enorm pentru fiecare animal pe care-l ai. Mai ţineţi minte că anul trecut agricultorii şi-au dat foc la legume, şi-au aruncat pe câmp castraveţii, laptele, etc.

Oamenii au rămas cu conceptul din trecut, vor mâncare românească, indiferent de venitul pe care-l au. Avem cea mai cumplită clasă politică din istorie. Odată cu legea offshore au fost anulate sutele de legi şi ordonanţe. Au anulat toate textele şi au aplicat o nouă lege. Noi suntem o ţară bogată, avem tot ce ne trebuie. Unele bogaţii naturale nu pot fi scoase de noi că nu avem tehnologie. Dar am fi de acord să vină cineva din străinătate să le scoată, dar cu anumite condiţii şi la un anumit preţ. Acum, politicienii au dat tot străinilor şi la final dacă vor să ne dea ceva zic sărut mâna”, a transmis Codrin Ştefănescu, secretarul general al APP.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri
Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`