Prima pagină » Actualitate » Codrin Ștefănescu, secretarul general al APP la BZI LIVE: „România a cumpărat cel mai scump gaz din istoria sa, cu ajutorul lui Virgil Popescu printr-un document secret! Vom plăti de 10 ori mai mult faţă de anul trecut!” – VIDEO
Codrin Ștefănescu, secretarul general al APP la BZI LIVE:

Codrin Ștefănescu, secretarul general al APP la BZI LIVE: „România a cumpărat cel mai scump gaz din istoria sa, cu ajutorul lui Virgil Popescu printr-un document secret! Vom plăti de 10 ori mai mult faţă de anul trecut!” – VIDEO

04 oct. 2022, 16:14, 1 ,
în Actualitate

Astăzi, 4 octombrie 2022, Codrin Ştefănescu, secretarul general al partidului Alianţa Pentru Patrie, a discutat la BZI LIVE despre ultima gafa făcută de ministrul Energiei. Virgil Popescu a cumpărat printr-un document secret cel mai scump gaz din istoria României.

Politicianul a ţinut să transmită tuturor românilor ca din cauza guvernanţilor în această iarnă vom plăti facturi la energie şi gaze naturale mai mari de 10 ori faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

„Indiferent câte legi blocăm ei vor veni noaptea cu ceva suplimentar. Am reuşit să blocăm 16 legi anti româneşti. Scandalul continua în Parlament cu legile Justiţiei. APP se bate la baioneta cu aceşti monştri. Când credeam că intrăm pe linia cea dreaptă, aseară am aflat pe surse şi am făcut o adresă către premierul Nicolae Ciuca”, a transmis secretarul general al APP, la BZI LIVE.

Ce spune Codrin Ştefănescu despre „tunul” dat de Virgil Popescu

Codrin Ştefănescu a anunţat că a aflat de la surse guvernamentale faptul că Virgil Popescu cu ajutorul Guvernului a cumpărat cel mai scump gaz din istoria ţării, pentru necesarul acestei ierne. Preţul de achiziţie a fost de 10 ori mai mare faţă de anul trecut.

Dacă anul trecut totul a fost transparent, anul acesta tranzacţia s-a făcut pe ascuns, chiar sub ochii românilor. În acest context, APP a trimis o scrisoare deschisă premierului Nicolae Ciuca prin care cere explicaţii.

„APP are din surse informaţii despre tranzacţia cu gaze naturale pe asigurarea consumului intern pe timp de iarnă la preţuri imense la costuri pentru populaţie. România a cumpărat cel mai scump gaz din istorie. Ministrul Energiei a dat 1.592 de dolari pe un metru cubi faţă de 169 de dolari aceeaşi lună de anul trecut. Vom avea facturi de 10 ori mai mari. Conform raportului de monitorizare, preţul anul trecut era trecut pe ANRE, iar anul acesta nu. Grija lui Popescu este să aducă în România gaz la cel mai mare preţ din lume, totul cu acordul guvernanţilor. Tranzacţia nu se putea face fără acordul Guvernului. Cum a fost posibil să fie aprobată această tranzacţie halucinantă? Este jignitor, această operaţiune a fos făcută când ministrul Popescu s-a dat exemplu şi a spus să punem la iarnă pe noi o pătură electrică sau o pereche de pantaloni în plus. De ce documentele tranzacţiei nu sunt făcute publice? Cine a semnat aceste acte? Nu s-a trimis niciun comunicat de presă. APP atenţionează Guvernul în mod oficial că dacă nu se va răspunde se va mai face o plângere penală ministrului Energiei. A doua se va face pentru că în decursul anchetei penale ministrul va fi obligat să explice cine şi ce a stat la baza tranzacţiei în devafoarea românilor? Aşteptam răspunsul”, a transmis Codrin Ştefănescu.

Codrin Ştefănescu: „Lumea este cu nervii la pământ”

Politicianul afirma că întreaga clasă politica minte cu neruşinare populaţia României. Codrin Ştefănescu susţine că partidele politice au obligaţia să anunţe cetăţenii public în ceea ce priveşte achiziţiile şi alte activităţi.

„Ei vin şi mint poporul. Lumea începe să înţeleagă că lucrurile stau total invers. Guvernul nu cedează, dar noi APP facem sesizări Avocatului Poporului. Lucrurile se vor schimba. Se va strânge coaliţia la Vila Lac şi ne vor face nebuni că-i vânăm lege cu lege. Este greu să scape de noi, mai ales că le facem plângeri penale. La şedinţa Virgil Popescu s-a plâns că i s-au făcut plângeri. El vrea aparat public. Au început discuţiile în cadrul alianţei şi au făcut nişte modificări la legi. Lumea este cu nervii la pământ. Oamenii nu au avut bani pentru rechizitele copiilor. Ei încearcă să ne păcălească şi bagă o modificare în parlament. Noi am atacat şi între timp în secret ei îşi văd de treabă şi fac import de gaz cu preţul mai mare de 10 ori faţă de anul trecut. Erau obligaţi să anunţe poporul şi să motiveze. Dacă ei veneau în faţa presei şi vă informau despre acest nou tun, erau atacaţi din toate părţile. Presa i-ar fi tocat continuu şi ar fi căzut importul. Dar au ţinut totul la secret şi abia aseară s-a aflat din surse guvernamentale. Guvernul lasa baltă pe toată lumea. Am luat poziţie şi am întrebat Guvernul public. Întrebările sunt cu nota penală. Cheltuielile se ţin lanţ. Anul ăsta aveţi numai veşti proaste”, a mai adăugat secretarul general al APP.

Românii vor fi obligaţi să plătească trei facturi odată. Este halucinant cum miniştrii recomandă românilor ca atunci când primesc facturi eronate să le conteste în instanţă.

„Dar cetăţeanul are timp să stea la coadă la ghişee şi să arate că aţi greşit voi? Da sta cineva să deschidă milioane de procese care vor fi pierdute oricum? Vin cu recalculări de acum un an de zile. Este halucinant. Şi-au pus în cap să ne distrugă total”, a conchis Codrin Ştefănescu.

Nu în ultimul rând, Codrin Ştefănescu a menţionat că din cauza gazului scump cumpărat de Virgil Popescu, cetățenii vor avea de suferit enorm deși au ieșit în stradă și au protestat.

Comentarii
  • si PSD-ul din care ai facut si tu parte si ai furat cu celelalte hiene impreuna au vandut PETROM in 2004 catre OMV, companie austriaca. asa ca SHUT A FUCK UP!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *