Prima pagină » Actualitate » Codrin Ştefănescu, secretarul general al APP, la BZI LIVE: ”Marcel Ciolacu şi cu Nicolae Ciucă măsluiesc tot şi visează că au 65 la sută în sondaje” – VIDEO EXCLUSIV
Codrin Ştefănescu, secretarul general al APP, la BZI LIVE: ”Marcel Ciolacu şi cu Nicolae Ciucă măsluiesc tot şi visează că au 65 la sută în sondaje” - VIDEO EXCLUSIV

Codrin Ştefănescu, secretarul general al APP, la BZI LIVE: ”Marcel Ciolacu şi cu Nicolae Ciucă măsluiesc tot şi visează că au 65 la sută în sondaje” – VIDEO EXCLUSIV

21 iun. 2022, 16:50, 1 ,
BZI.ro, în Actualitate

Secretarul general al Alianţei Pentru Patrie (APP) a transmis astăzi, 21 iunie 2022, în exclusivitate pentru BZI LIVE o serie de declaraţii cu privire la sondajele politice electorale măsluite în prezent. Reprezentantul APP susţine că Marcel Ciolacu şi cu Nicolae Ciucă visează la procente mari în sondaje, dar ele cu adevărat nu există.

„Toate sondajele care apar, în 90 la sută din cazuri înjură actualii guvernanţi. Acolo se spun toate problemele întâmpinate de români. Acolo se înjură cu nume, Ciolacu, Cîțu, ăla, dar ei totuşi ies pe primul loc. În sondaje arată că românii îi iubesc şi vor câştiga alegerile. Românii trebuie să îi mai suporte şi viaţa lor va fi mai nasoală, dar vor avea un procent de 65 la sută. Asta sunt sondajele otrăvite. Sistemul prezintă aşa ceva şi românii sunt umiliţi şi călcaţi în picioare. Ni se spune prin sondaje, oameni ca Dragnea nu există. Mii se înscriu în toate filialele din ţară, dar nu există în sondaje. Mesajul este că orice rău ne-ar face, ei tot vor conduce. Orice rău v-am face, voi ne votaţi, asta spun ei. Sfidarea depăşeşte limita obrăzniciei. Îţi vine să le dai palme celor care fac sondajele. Am înţeles că primiţi bani, dar faceţi rău. Vouă nu vă pasă că vă înjură lumea pe stradă? Oamenii îi iubesc atât de mult pe Ciucă şi Ciolacu? Cu toate nenorocirile care se petrec? Încredere în guvern este sub 1 la sută. Este prima dată când armata înregistrează 94 la sută, imediat după biserică, dar ei nu vor să promoveze asta. Încrederea în politicieni este la pământ. Iohannis nici nu ajunge la 7 la sută. Ciolacu nu va mai fi votat de membrii din partid. Ce veţi face voi la vot, dacă vă trebuie sondajele astea? Guvernul nu răspunde la întrebările românilor. În ultimii doi ani, sondajele au fost coordonate şi legate de vecinii care formează structurile suveraniste. Sondajele globaliste s-au înşelat între 30 şi 50 de procente. Au încercat să manipuleze şi să demonstreze că oricât de mult i-ar merge rău românului, prietenii şi familia vor vota cu actualii guvernanţi”, a menţionat Codrin Ştefănescu.

Codrin Ştefănescu, despre sondajale politice: „Toată lumea-i înjură pe guvernanţi”

Cunoscutul politician a ţinut să menţioneze că oamenii aflaţi la putere în ziua de astăzi sunt setaţi pe misiunea de a distruge tot ce este românesc. Însă, cu toate acestea, chiar dacă guvernanţii sunt înjuraţi şi lumea nu-i iubeşte, ei tot continuă să apară în topul sondajelor.

„Am avut discuţii importante şi nu a venit nimeni din administraţie pentru a ne asculta miile de probleme. Toată lumea înjură guvernanţii, dar niciunul nu a spus că-l iubeşte pe Ciolacu sau Ciucă. Acum două săptămână s-a dat ultima OUG despre închiderea minelor, până în 2023 – 90 la sută, până în 2028 – tot. Textul este simplu şi cinic. Conform sondajelor, cel puţin 6 din 10 mineri trebuie să-l votaţi pe Ciolacu, dar cred că vor fi luaţi la bătaie de ziarişti. Dar în sondaje asta apare. Avem parlamentari care votează orice inepţie din cauza fricii unor dosare”, a mai menţionat Codrin Ştefănescu, la BZI LIVE.

Tot în Studioul BZI LIVE, Codrin Ştefănescu a precizat că haosul actual este organizat cu bunăvoie de membrii Guvernului Ciucă. De asemenea, în momentul de faţă mai lipseşte doar ca politicienii să spună pe faţă că îşi bat joc de români.

„Toţi îşi bat joc de români, prin declaraţii de presă asumate. Mai lipseşte doar să spună că „da bă, ne batem joc de voi şi trebuie să vă mişcaţi cum vă zicem noi”. Este un haos organizat, unde românii o duc din ce în ce mai rău. Ei vor plafonarea preţurilor, dar nu o fac fiind la putere şi nu în opoziţie. Nu trebuie să ceri, ci să o faci. Ei au bani de taxe, impozite, benzină, etc. Nu le pasă, doar vorbe. Când vine ziua de luni, Ciolacu ia textul şi nu mai citeşte. Spune tot după cum îi vine. Erau la coadă la benzinării mame cu 3 copii care trebuiau să-i ducă la şcoală, dar nu mai pot să facă asta deşi muncesc. Oameni buni, Dragnea şi cu mine nu avem pârghii în parlament şi nu avem consilieri judeţeni să blocăm proiectele stupide. Dar pentru că am condus România şi ne ţinem de cuvânt, am găsit soluţii noi. Vom merge pe stradă, începând de pe 5 iulie, la toate mitingurile şi vom fi parte în procese intentate guvernului”, a conchis politicianul.

Comentarii
  • Stai și te întrebi…Cum Bunul Dumnezeu borfașul ăsta este in libertate??? Ce fel de justiție este în Romania??? Golanul ăsta trebuia demult să fie în pușcărie..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *