Prima pagină » Actualitate » Codrin Ştefănescu, secretarul general al APP, despre companiile de stat ale României: „Ce fac la Tarom este distrugerea puţinelor resurse pe care le avem” – VIDEO
Codrin Ştefănescu, secretarul general al APP, despre companiile de stat ale României: „Ce fac la Tarom este distrugerea puţinelor resurse pe care le avem” - VIDEO

Codrin Ştefănescu, secretarul general al APP, despre companiile de stat ale României: „Ce fac la Tarom este distrugerea puţinelor resurse pe care le avem” – VIDEO

23 aug. 2022, 17:04,
în Actualitate

Codrin Ştefănescu, secretarul general al Alianţei Pentru Patrie, a fost invitat într-o nouă ediţie dialog BZI LIVE, de mare interes pentru toţi romanii. Acesta a discutat despre faptul că actuala guvernare vinde tot ce a mai rămas din României.

Politicianul susţine că puţinele companii de stat care au mai rămas vor fi vândute la preţuri de nimic deoarece coaliţia este insensibilă şi fără frică.

„Cei din coaliţie sunt insensibili. Frică a durat câteva săptămâni, dar au fost asiguraţi că nu se poate întâmpla nimic cu privire la plângerile penale. Ei trebuie să distrugă tot”, a transmis Codrin Ştefănescu, secretar general al APP, în exclusivitate pentru BZI LIVE.

Ce spune Codrin Ștefănescu despre companiile de stat ale României, care vor fi vândute

Fostul parlamentar susţine că în momentul de faţă guvernanţii vor să vândă din resursele și companiile unde statul român are acționariat majoritar. De asemenea, din cauza nenumaratoarelor nemulţumiri, angajaţii au intrat în grevă. Astfel, timp de trei ore, în fiecare zi, angajaţii Tarom opresc activitatea.

„A început greva de la Tarom. Vreau să fac un apel la cei care pleacă la muncă, la vacanţă (cei 15 la sută). Trei ore pe zi nu va mai merge niciun avion de la companiile naţionale. Sindicatul din Tarom a ajuns cu cuţitul la os. Acţiunea este legală. Lumea va înjura că stă în aeroport şi nu vor pleca, dar nu este o altă soluţie. Este intolerabilă cum este politizată compania. Ei sunt obligaţi să facă gestul ăsta cu speranţa că vor fi observați de Guvern. Guvernul nu colaborează cu niciun sindicat sau patronat. Nu-i interesează. După jumătate de oră de la începerea grevei au menţionat că vor face greve şi în alte zone. Greva minerilor nu a fost observată. Poate vor fi observaţi atunci când se va opri cu totul activitatea. Problema salarizării este mai peste tot, din diverse motive: nu sunt bani, avem război la graniţă, Putin, explicaţii legate de încălzirea globală, hai să mâncăm gândaci. Dar la întrebarea „unde sunt banii?” nu se răspunde absolut nimeni. Majorarea salariilor nu a fost efectuată, preţurile au crescut, dar salariile sunt în urmă. Au crescut preţurile la alimente, utilităţi, medicamente, raţele. Numai salariile şi pensiile au rămas pe loc. Romanii cauta solidaritate, toţi muncim”, a mai spus secretarul general al APP.

Codrin Ștefănescu: „Oamenii din APP nu vor vinde țara”

Reprezentantul Partidului Alianţa Pentru Patrie a transmis faptul că în cadrul formaţiunii politice pe care o conduce sunt oameni simpli, inteligenţi, de calitate, sportivi care merită să fie promovaţi. De asemenea, Codrin Ştefănescu afirmă că începând din acest an se vor promova oamenii care merită, şi nu cei care sunt lideri de la centru. În aceeași ordine de idei, politicianul susține că oamenii din APP nu vor vinde această țară.

„Avem medici de excepţie, chirurgi, profesori, tineri deştepţi din IT, campioni, pensionari care au fost directori, şefi importanţi care au construit cot la cot cu muncitorii lor. Oameni de super calitate din sport, învăţământ, în fiecare judeţ. Oamenii ăştia trebuie promovaţi. Nu mai mergem pe promovarea liderilor de la centru. NU! Avem oameni în fiecare judeţ cu aceeaşi gândire cu poziţie publică. Oamenii sunt disperaţi. Poziţiile astea vrem să le facem cunoscute. Toate categoriile sociale sunt extrem de nemulţumite. Cei care lucrează în sistem au aceleaşi probleme. Avem în fiecare regiune oameni buni”, a mai menţionat politicianul, la BZI LIVE.

Astfel, Codrin Ștefănescu a anunțat că în perioada imediat următoare companiile de stat ale României vor fi vândute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *