Prima pagină » Actualitate » Codrin Ștefănescu, secretar general APP, la BZI LIVE: „I-am atenționat pe cei de la Bruxelles că voi face, acolo, o conferință internațională în care voi face dezvăluiri despre abuzuri fără precedent” – VIDEO
Codrin Ștefănescu, secretar general APP, la BZI LIVE:

Codrin Ștefănescu, secretar general APP, la BZI LIVE: „I-am atenționat pe cei de la Bruxelles că voi face, acolo, o conferință internațională în care voi face dezvăluiri despre abuzuri fără precedent” – VIDEO

20 sept. 2022, 16:54, 2 ,
BZI.ro, în Actualitate

Codrin Ștefănescu, secretarul general al Alianței Pentru Patrie, a discutat astăzi, 20 septembrie 2022, în cadrul emisiunii BZI LIVE despre abuzurile pe care le fac actualii guvernanți împotriva românilor.

De asemenea, politicianul român a menționat că se vede obligat să organizeze la Bruxelles o conferință de presă internațională care va scoate la iveală foarte multe probleme.

Codrin Ștefănescu ar putea organiza o conferință internațională la Bruxelles. Care este motivul

Secretarul general al APP susține că a trimis un avertisment actualei clase politice. Codrin Ștefănescu afirmă că va organiza la Bruxelles o conferință de presă prin care va ilustra toate problemele și abuzurile făcute de politicieni. De asemenea, va impune tuturor statelor europene să aplice aberațiile care se aplică României.

„Am atacat legile Justiţiei. Ursula a spus că de anul viitor nu se vor mai tăia lemne. 1,4 milioane de familii vor îngheţa de frig la anul. Asta pentru că legea de la Bruxelles este mai tare ca legea din România. Suveranitatea ţării trebuie recuperată. Am depus amendamente, 57 la număr, de modificare a legilor la Parlament. Am încercat să dăm cuvântul magistraţilor pentru a bloca. Am făcut demersuri internaţionale. Eu nu am ameninţat, i-am atenţionat la Bruxelles. În 2024 ne veţi impune mâncare artificială. Eu trebuie să-mi apăr familia. Asta le cer tuturor romanilor, să nu ne lase singuri. Ne luptăm cu sute de balauri cu 7 capete. Pe cei de la Bruxelles i-am atenţionat că dacă lucrurile nu vor fi schimbate de ei voi convoca la Bruxelles o conferinţă de presă internaţională şi voi cere ca legile date aberante să fie aplicate tuturor statelor din Europa. Voi prezenta abuzuri fără precedent.

Dacă îl mai ţineţi pe Predoiu în braţe, voi cere ca acest precedent să fie aplicat tuturor ţărilor UE. Comisia de la Veneţia a trimis Consiliului Europei a cerut României să modifice legea. Constituţia fiecărui stat este mai puternică decât alte lucruri”, a transmis Codrin Ștefănescu, la BZI LIVE.

Codrin Ștefănescu ataca legile și ordonanțele aberante în instanță

Secretarul general al APP afirmă că a început atacarea legilor anti-românești şi blocarea tuturor ordonanţelor care sunt aberante.

„Am hotărât să atacăm legile şi hotărârile împotriva românilor, tot ce este legat de taxe, legi de la Bruxelles. Lucrurile care vin am început să le atacăm. Prima dată când am anunţat, duminică au făcut coaliţie la Vila Lac. În condiţiile în care tu ca Guvern vezi în fața străzii 40.000 de oameni din sindicat, nu reacţionezi. Au participat la proteste mineri, poliţişti, poștaşi, angajaţi din toate domeniile. Nu au fost băgaţi în seamă. Pensionarii au stat în frig 2 luni, au fost luaţi cu salvările. Cei din HoReCa au fost şi ei în stradă. Guvernul nu i-a primit să discute problemele la un ceai. Noi vom face ceva de care o să vă pese”, a transmis Codrin Ştefănescu.

Vă aducem aminte faptul că A.P.P. a solicitat Guvernului României, printr-o adresă oficială, să renunțe definitiv la Ordonanța 16/15 iulie 2022, emisă pentru modificarea şi completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal. Este vorba de Ordonanța prin care românii, și așa sărăciți și dijmiuți prin toate celelalte inițiative legislative adoptate de către Guvern, sunt suprataxați și supraimpozitați. Inclusiv în ceea ce privește suprataxarea locuințelor personale, atât din mediul urban, cât și rural. Astfel, dacă problemele nu se rezolvă, Codrin Ștefănescu ar putea organiza o conferință de presă internațională la Bruxelles.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *