Prima pagină » Actualitate » Codrin Ștefănescu, mesaj după izbucnirea protestelor din România: „Nici măcar o demisie! Reziștii ăștia sunt de o nesimțire infinită!”
Codrin Ștefănescu, mesaj după izbucnirea protestelor din România:

Codrin Ștefănescu, mesaj după izbucnirea protestelor din România: „Nici măcar o demisie! Reziștii ăștia sunt de o nesimțire infinită!”

30 mart. 2021, 23:34,
BZI.ro, în Actualitate

Codrin Ştefănescu, fostul secretar general al Partidului Social Democrat, a lansat un mesaj dur la adresa guvernanților după a treia zi de proteste din România. Acesta îi cataloghează pe politicienii aflați la conducere ca fiind „de un cinism infinit” deoarece nu au nicio reacție în urma revoltei cetățenilor aflați în stradă. De asemenea, Codrin Ștefănescu a punctat faptul că, indiferent de numărul persoanelor care ies la protest, guvernanților nu le-ar păsa.

„Nici o demisie. Nici mācar o demisie! Reziștii āstia sunt de o nesimțire infinitā! Și de un cinism infinit! Dacā toatā țara ar fi in stradā, tot nu le-ar pāsa!”, a declarat Codrin Ștefănescu.

Codrin Ștefănescu și-a manifestat constant indignarea cu privire la actuala conducere

Totodată, în urmă cu două zile, ca urmare a primei zi de proteste împotriva modului în care Guvernul Cîțu a gestionat pandemia de coronavirus, Codrin Ștefănescu a postat un mesaj pe o rețea de socializare. Acesta și-a manifestat revolta cu privire la faptul că actualii membrii ai Executivului, prin deciziile eronate luate de-a lungul timpului, au distrus tot ce guvernarea PSD a reușit să construiască.

„Dacā noi eram ciuma roșie, atunci āștia ce naiba sunt? Dacā noi eram înjurați pentru cā majoram salarii, pensii, alocații, pentru cā sustineam agricultura, industria romaneascā și mediul privat, atunci āștia ce meritā? Āștia care ne fac praf, ne spulberā tot ce am construit cu greu, ne confiscā libertāțile și drepturile? Cum ii numiți pe āștia, voi cei care i-ați votat? Cum??”, a scris Codrin Ștefănescu.

Nici Gabriela Firea nu a rămas indiferentă cu privire la modul în care actualul Guvern gestionează pandemia

De asemenea, și Gabriela Firea a criticat modul defectuos în care Guvernul Cîțu gestionează pandemia din România. Aceasta și-a manifestat revolta cu privire la faptul că, Florin Cîțu a chemat acum specialiștii din partea Partidului Social Democrat la consultări pe tema pandemiei deși în trecut a refuzat orice colaborare. Fostul primar general al Capitalei consideră că această propunere este una „otrăvită” și că se dorește din nou ca responsabilitatea situației din țară să fie pasată social democraților.

„Cîțu cheamă specialiștii noștri la consultări pe tema pandemiei. Propunerea premierului Cîțu este una otrăvită. Au refuzat, în mod repetat, propunerile noastre pentru combaterea pandemiei, dar când se confruntă cu proteste, vor să împartă cu noi eșecul gestionării pandemiei. Nu vom intra în acest joc politic dezgustător”, a conchis Gabriela Firea pe Facebook.

Gabriela Firea aduce acuzații dure la adresa lui Ludovic Orban şi a lui Florin Cîţu

Totodată aceasta i-a acuzat pe Ludovic Orban şi Florin Cîţu de faptul că „sunt rupți de realitate şi urmăresc doar scopuri personale şi politice”.

„Cei doi care îi chinuie pe români cu incompetența și haosul de la guvernare! Sunt rupți de realitate, urmăresc doar scopuri personale si politice! Pentru ei, viața românilor de rând este amestecată printre cifre. Cifre pe care tot ei le măsluiesc! După cum a recunoscut alt geniu din Carpați – ministrul catastrofă Voiculescu!

Iar acum, după ce s-au speriat de protestele care au avut loc în 24 de orașe, mimează dorința de consultări cu specialiștii noștri! Dl Cîțu a uitat când ne jignea și ne transmitea că “nu ia prizonieri” ! Groaznică declarație pentru un politician european!

Invitația este categoric una de complezență, ca să mimeze dialogul și să-și mai spele imaginea! Dacă PNL avea intenții sincere, cerea consultări cu specialiștii PSD înainte de a dispune măsuri aberante și de a înfuria pe bună dreptate majoritatea românilor, nu după!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *