Prima pagină » Actualitate » Codrin Ștefănescu, la BZI LIVE: „Plângerile noastre, la adresa trădătorilor de la guvernare blochează legile anti-românești” – VIDEO
Codrin Ștefănescu, la BZI LIVE: „Plângerile noastre, la adresa trădătorilor de la guvernare blochează legile anti-românești

Codrin Ștefănescu, la BZI LIVE: „Plângerile noastre, la adresa trădătorilor de la guvernare blochează legile anti-românești” – VIDEO

20 sept. 2022, 16:37,
în Actualitate

Codrin Ştefănescu, secretarul general al Alianţei Pentru Patrie, a fost invitat astăzi, 20 septembrie 2022, într-o nouă ediţie BZI LIVE. Acesta a discutat despre plângerile penale făcute împotriva miniştrilor şi secretarilor de stat.

APP încearcă să blocheze toate legile anti-românești impuse de actuala clasă politică aflată la guvernare.

Ce spune Codrin Ştefănescu despre plângerile penale împotriva guvernanţilor

Secretarul general al APP afirma că a început atacarea legilor anti-românești şi blocarea tuturor ordonanţelor care sunt aberante.

„Am hotărât să atacăm legile şi hotărârile împotriva românilor, tot ce este legat de taxe, legi de la Bruxelles. Lucrurile care vin am început să le atacăm. Prima dată când am anunţat, duminică au făcut coaliţie la Vila Lac. În condiţiile în care tu ca Guvern vezi în fața străzii 40.000 de oameni din sindicat, nu reacţionezi. Au participat la proteste mineri, poliţişti, poștaşi, angajaţi din toate domeniile. Nu au fost băgaţi în seamă. Pensionarii au stat în frig 2 luni, au fost luaţi cu salvările. Cei din HoReCa au fost şi ei în stradă. Guvernul nu i-a primit să discute problemele la un ceai. Noi vom face ceva de care o să vă pese”, a transmis Codrin Ştefănescu, secretarul general al APP, la BZI LIVE.

De asemenea, Codrin Ştefănescu a menționat că a făcut o adresă oficială şi către Avocatul Poporului pentru a rezolva problemele făcute de guvernanţi.

„Vom ataca toate legile şi OUG prin toate pârghiile pe care le ştiu. Fiecare român în această iarnă trebuie să ştie că puţin vom trece de cuantumul facturilor. Am făcut adresa oficială către Avocatul Poporului să sesizeze CCR. Virgil Popescu a continuat să îşi facă jocurile şi am depus plângere penală împotrivă să. Plângerea a avut conotaţii internaţionale, iar el s-a plâns coaliţiei şi a cerut să fie sprijinit şi apărat de gherilă politică împotriva lui. Au fost discuţii în coaliţie şi au dat vina unul pe altul. Nu am primit presiune că nu stau să ne jucăm. Tot ce-am făcut, plângeri penale, sesizări la CCR le-am expus public. Am depus plângeri penale împotriva miniştrilor şi secretarilor de stat. Noi îi vom trimite în instanţă”, a mai adăugat Codrin Ştefănescu.

Vă aducem aminte faptul că A.P.P. a solicitat Guvernului României, printr-o adresă oficială, să renunțe definitiv la Ordonanța 16/15 iulie 2022, emisă pentru modificarea şi completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal. Este vorba de Ordonanța prin care românii, și așa sărăciți și dijmiuți prin toate celelalte inițiative legislative adoptate de către Guvern, sunt suprataxați și supraimpozitați. Inclusiv în ceea ce privește suprataxarea locuințelor personale, atât din mediul urban, cât și rural.

„Sperăm că discuțiile pe acest Proiect de lege va fi susținut și de alți parlamentari, contrar dispozițiilor primite de la șefii lor de partid. Sperăm să se responsabilizeze, măcar din interes față de familiile lor, față de electorii care i-au votat și i-au trimis în parlament, nu pentru a emite legi sau a aproba Ordonanțe înrobitoare, imposibil de suportat de către orice familie de români, sau cu vizibil caracter antiromânesc. Totodată solicităm Guvernului să comunice public, dacă numai la articolul legat de supraimpozitarea locuinței românilor, aceasta va crește de la 1 ianuarie 2023, chiar și cu 350%”, a transmis Codrin Ștefănescu, secretarul general al APP.

Astfel, Codrin Ștefănescu a anunțat că va face plângeri penale tuturor guvernanților care își bat joc de români.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *