Prima pagină » Actualitate » Codrin Ștefănescu, la BZI LIVE: „În cazul accidentului fostului ministru al Justiției, cea care zdrăngănea cătușe, Monica Macovei ne arată că „noi sistemul” scăpăm pe cine vrem…! Voi, restul, să tăceți și să fiți buni plătitori de taxe și impozite…!” – VIDEO
Codrin Ștefănescu, la BZI LIVE:

Codrin Ștefănescu, la BZI LIVE: „În cazul accidentului fostului ministru al Justiției, cea care zdrăngănea cătușe, Monica Macovei ne arată că „noi sistemul” scăpăm pe cine vrem…! Voi, restul, să tăceți și să fiți buni plătitori de taxe și impozite…!” – VIDEO

25 oct. 2022, 16:11,
în Actualitate

Codrin Ștefănescu a discutat la BZI LIVE astăzi, 25 octombrie 2022, despre accidentul rutier produs de Monica Macovei, fostul ministru al Justiției. Secretarul general al partidului Alianța Pentru Patrie susține că nici până în momentul de față nu s-a publicat un raport pentru a arăta publicului ce s-a întâmplat de fapt.

Vă aducem aminte că Monica Macovei a produs un accident rutier pe data de 9 octombrie 2022. Ea ar fi pierdut controlul volanului într-o curbă, a intrat pe contrasens și a lovit un motociclist care circula regulamentar. Bărbatul, în vârstă de 56 de ani, a fost grav rănit. Imediat dupa impact, motocicleta a luat foc, iar flăcările au fost stinse de pompierii de la ISU Dobrogea.

Ce spune Codrin Ștefănescu despre accidentul rutier în care a fost implicată Monica Macovei

Secretarul general al APP susține că absolut nicio instituție nu reacționează în cazul accidentului rutier produs de Monica Macovei deoarece le este frică să nu fie anchetați la rândul lor.

„Instituţiile nu reactionează că le e frică de arestări, că vor urma şi vor răspunde. Avem cazul lui Oprea, venit cu o delegaţie oficială de la SRI către minister. În această caravană formată din 2 maşini şi 2 motociclete. Unul dintre motocicliştii profesionişti a intrat într-o groapă ilegală nesemnalizata, fără lumini. A avut un accident stupid şi a murit, în mijlocul Capitalei. Pentru asta ministrul este încă anchetat. La Monica Macovei, fost ministru al Justiţiei, urlă că vrea cătuşe pentru toţi cei corupţi. Ea a făcut un accident urât, l-a lovit pe un motociclist, s-a ascuns de presă câteva zile. Nu a fost publicat niciun raport vizavi de accident. Nimeni nu ştie nimic”, a spus Codrin Ștefănescu, la BZI LIVE.

De asemenea, Codrin Ștefănescu afirmă că totul a fost ascuns, asta deși fostul ministru al Justiției milita întotdeauna pentru dreptate și pedepsirea corupției. Mesajul din spatele acestui caz este că românii trebuie să tacă, să plătească în continuare taxele și impozitele. Sistemul are rolul de a scăpa doar anumite persoane.

„Răspunsul sistemul este: Bai români, slugilor, sclavilor, noi conducem şi scăpăm pe cine vrem şi nu pe cine trebuie. Şi nu va mai plângeţi. Mergeţi la muncă, plătiți impozite şi tăceţi din gură că vă luăm pe toţi. Asta este mesajul, ce naiba nu aţi înţeles. Se opune cineva? Nu, dar comentăm pe Facebook. Autorităţile râd de noi. Romanii nu îşi vor mai putea plăti şi trăi. Guvernul nu a spus nimic. Nu puteţi trăi? Asta este, ghinion, vă descurcaţi cum puteţi. Ăsta este un alt mesaj.

Oamenii susţin că nu au pe cineva vota, dar noi ce suntem? Sunteţi nevoiţi să votaţi tot aceleaşi persoane care au creat un dezastru în România? Atunci ne merităm soarta. Bruxelles spune să închidem tot, mine, ferme de vaci, de anul viitor nu mai avem voie cu lemne de foc, trebuie să economisim energie, apa caldă şi etc. Toate aceste lucruri venite picătură cu picătură se lovesc de o lipsă de reacţie din partea României”, a mai adăugat secretarul general al APP.

În ediția săptămânală la BZI, Codrin Ștefănescu a discutat și despre accidentul rutier produs de Monica Macovei, fostul ministru al Justiției.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *