Prima pagină » Actualitate » Codrin Ștefănescu la BZI LIVE, despre europarlamentarii României care „aprobă” mâncarea artificială și gândacii
Codrin Ștefănescu la BZI LIVE, despre europarlamentarii României care

Codrin Ștefănescu la BZI LIVE, despre europarlamentarii României care „aprobă” mâncarea artificială și gândacii

13 sept. 2022, 18:00,
în Actualitate

Codrin Ștefănescu a fost invitatul emisiunii BZI LIVE de marți, 13 septembrie. Secretarul general al Alianței Pentru Patrie a vorbit alături de moderatorul emisiunii Valentin Huțanu despre cum europarlamentarii votați de români, sunt simple marionete la Bruxelles și aprobă legi ce nu sunt deloc în interesul cetățeanului României.

„Este unic pe glob ceea ce au făcut ei”, a spus secretarul general al APP, Codrin Ștefănescu.

Codrin Ștefănescu la BZI LIVE

Fiind invitat în noua ediție a BZI LIVE, Codrin Ștefănescu a vorbit alături de moderatorul Valentin Huțanu, despre cum se lasă conduși europarlamentarii români de interesele marilor puteri, uitând că de fapt, funcția lor din Parlamentul European a fost garantat de votul și banii românilor.

„Nu poţi să-mi ţii tu copilul în frig, nu mă poţi obliga să îmi ţin familia în frig. Nu ne putem întoarce în urmă cu 30 de ani, să învăţ la lumina opaiţului. Nu pot să îmi pun copilul să mănânce salată de lăcuste şi greier, că aşa vrea unul din Europa.

Noi, ca țară, în contextul în care putem produce alimente, de la alune, nuci, ulei, vin, carne, ș.a.m.d. pentru întreaga Europă, vii tu şi ne spui să tăiem din consum, şi că nu putem trăim altfel?

Este inimaginabil ce se întâmplă acum.

Pentru micile avantaje, vă vindeţi propriul vot. Pentru că aveţi rude ce au fost angajate recent la stat, vă spun eu de ce o faceți. Ca să ne lămurim.

Este inadmisibil, şi precizez că noi, cei de la APP avem uşile deschise pentru orice român, indiferent de formaţiune.

Este unic pe glob ceea ce au făcut ei. Legile justiţiei nu sunt pentru amninistie şi graţie.

Prin reglementarea făcută de Bruxelles, noi nu mai avem voie să creştem porci şi nu mai avem voie de lemne de foc. Că așa ne spune Șefa Comisiei Europene. Ei ne fac acum nişte reglementări care ne distrug stilul de viaţă. Păi ei ar trebui să știe, că noi, ca popor, știm să ne gestionăm în vremuri de criză.

O să vedem în 2024 ce va fi. De asta şi tot repet şi îndemn populația să iasă la vot!

Codrin Ștefănescu: „Gândaci de bucătărie… tu îţi dai seama?”

Secretarul general al Alianței Pentru Patrie s-a arătat extrem de revoltat de reacția europarlamentarilor români, care nu luptă pentru interesele României și aprobă legi, care nu au legătură de fel cu prerogativele țării din care provin.

„Eu nu vreau să închid ideea de tradiţie şi de biserică în România. Păi vii tu, birocrat de la Bruxelles şi îmi spui că nu există biserică?! Că să mă duc să fac duş câte doi?!Vin ăştia şi ne spun să stăm la comun cu toţii, să stăm câte 60 în cameră?

Cum să aplaudaţi voi detalierea tabelelor pentru noul tip de hrană?

Cum să mă duc eu în ţara mea şi să le spun că o să avem implementată o nouă structură alimentară? Tot felul de alimente sintetice… de la carne sintetică, orez sintetic, lapte, sintetic, ouă sintetice… acum și alimente din rumeguş?

Românul e învăţat să trăiască din ce creşte în curtea lui. Şi tu vrei să ne impui să nu mai facem asta? Şi tu, europarlamentar român, aplauzi chestia asta? Tu, cel pus acolo din banii mei?!

Păi cei din Ungaria i-au huiduit și tu, parlamentar român, îi aplauzi și aprobi?!

Gândaci de bucătărie… tu îţi dai seama?

Şi ăştia ne spun să facem economie ca să trăiască bine Europa, că aşa oprim războiul din Ucraina. Nu mai mâncaţi, nu mai beţi, nu mai faceţi baie… Băi, da stai aşa…”, a conchis Codrin Ștefănescu.

Codrin Ștefănescu poate fi urmărit în ediția de marți a emisiunii BZI LIVE, moderată de Valentin Huțanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *