Prima pagină » Actualitate » Codrin Ștefănescu la BZI LIVE: Alianța Pentru Patrie îl dă în judecată pe Virgil Popescu
Codrin Ștefănescu la BZI LIVE: Alianța Pentru Patrie îl dă în judecată pe Virgil Popescu

Codrin Ștefănescu la BZI LIVE: Alianța Pentru Patrie îl dă în judecată pe Virgil Popescu

13 sept. 2022, 17:34,
în Actualitate

Codrin Ștefănescu a fost invitatul emisiunii BZI LIVE de marți, 13 septembrie. Secretarul general al Alianței Pentru Patrie a vorbit alături de moderatorul emisiunii Valentin Huțanu despre cum s-a luat decizia de a-l da în judecată pe Virgil Popescu.

„Am devenit pioneza românească de pe scaunul puterii”, a spus Codrin Ștefănescu, secretarul general al APP.

Codrin Ștefănescu la BZI LIVE

Fiind invitat în noua ediție a BZI LIVE, Codrin Ștefănescu a vorbit despre planul Alianței Pentru Patrie de a cere socoteală statului, și ministrului Virgil Popescu pentru absurditatea acestor legi apărute în România, legi care nu vizează câtuși de puțin binele cetățeanului român.

„Noi, duminică, am anunţat întreaga Românie, că de vreme ce nici un politician nu se mai ocupă de problemele cetăţeanului român, am anunţat că începem să blocăm de astăzi, toate legile anti-românești. Astăzi, am atacat simultan, cele două ordonanţe, ale plafonării pentru energie şi gaz. Aşadar, astăzi, am făcut întâmpinare pentru avocatul poporului și am cerut sesizarea curţii constituţionale.

Prin urmare, vom ataca tot ce înseamnă legi de la actuala Coaliţie, dar şi extern, reglementările date tot de ei pentru întreaga Europă.

De altfel, este vizat și Virgil Popescu. O să ne vedem cu domnul Virgil Popescu, el cu avocaţii lui, noi cu avocaţii noştri… Deci săptămâna asta ne batem pentru aceste 2 pachete de legi.

Eu nu cred că există vreo lege în ultimii doi ani, o lege care să fie în favoarea noastră. Nu există aşa ceva. Acciza de la 3.46 a ajuns la 8,43. Adică totul creşte, la benzină, medicamente, curent, gaze… Băi, da’ opriţi-vă!

Nu înțeleg de ce sunt antiromâni, de ce fac astfel de lucruri?

Mâine, vom ataca legile justiţiei. Pentru că, pe scurt, ne pierdem suveranitatea. Tot ceea ce ţine de România, va fi condus de Bruxelles. Iar de vreme ce vor să calce tot în picioare, săptămâna viitoare vom ataca alte două legi.

Noi am luat hăţurile în mână, pentru că avem cei mai buni jurişti. Avem o sumedenie de oameni cu care să putem să intervenim în numele a milioane de români.

Aceste legi omoară atâtea categorii sociale de angajaţi români… Atâţia oameni care protestează pentru creşterea absurdă a preţurilor la energie şi gaz.

Iar de vreme ce nimeni din guvern nu reacţionează, venim noi şi luăm hăţurile în mână. Folosim toţi specialiştii pe care îi avem şi devenim pioneza românească de pe scaunul conducerii de la Palatul Victoria”, a spus Codrin Ștefănescu.

Codrin Ștefănescu: „Băi, da’ opriţi-vă! „

Secretarul general al Alianței Pentru Patrie, Codrin Ștefănescu, a garantat că va face tot posibilul pentru a proteja și apăra cetățeanul român.

„Noi, aşa puţini cum suntem, suntem oameni care am condus pe vremuri şi ştim ce trebuie făcut! Noi am avut taxe şi impozite reduse, atâtea subvenţii pentru diferite categorii de benefociari, am avut grijă de pensiile românilor… atâtea lucruri făcute pentru români, pe care ei le-au anulat, bucată cu bucată, uneori chiar şi câte 36 de legi într-o singură noapte.

O să întârziem cât de mult putem aceste aberaţii și vom folosi toate pârghiile legale împotriva lor.

În momentul în care semnează o lege antiromânească, APP va face o plângere împotriva lor şi într-o zi vor trebui să dea explicaţii pentru asta.

Asta o să facem în fiecare săptămână şi vom anunţa mass-media, şi vă vom anunţa şi de reacţiile lor. Acum, toţi sunt slugile străinătăţii.

Așa că, răspunsurile lor mincinoase le vom face publice în 5 minute.

Bătălia noastră a început astăzi, prin acest atac la două legi. Din păcate, nu avem timp pentru mai mult de 2 legi pe săptămână”, a conchis Codrin Ștefănescu.

Codrin Ștefănescu poate fi urmărit în ediția de marți a emisiunii BZI LIVE, moderată de Valentin Huțanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *