Prima pagină » National » Codrin Ștefănescu, după dezvăluirile făcute de Viorica Dăncilă: „Am așteptat până acum să văd vreo reacție din partid. Niciuna!”

Codrin Ștefănescu, după dezvăluirile făcute de Viorica Dăncilă: „Am așteptat până acum să văd vreo reacție din partid. Niciuna!”

22 ian. 2021, 23:15,
Bianca Rebegea în National

Viorica Dăncilă a vorbit în cartea-interviu, intitulată „Partea ei de adevăr”, despre perioada în care a fost premier, iar apoi și președinte al PSD. În paginile acestei cărți se regăsesc o serie de acuzații și dezvăluiri spectaculoase. Câteva dintre ele au fost relatate într-un interviu acordat postului de televiziune Antena 3, joi, 21 ianuarie 2021. Aceasta i-a acuzat pe Marcel Ciolacu, Paul Stănescu și Alfred Simonis că au trădat partidul la moțiunea de cenzură din octombrie 2019.

Astfel, Codrin Ștefănescu, fost secretar general al PSD, a făcut o serie de remarci, susținând că social-democrații au amuțit după relatările Vioricăi Dăncilă. Mai mult, fostul secretar îi acuză pe colegii săi că „au înghețat de frică”.

”Viorica Dancila a acuzat actuala conducere PSD de trādare. Am așteptat pânā acum sā vād vreo reacție din partid. Niciuna! Parcā toți ați înghețat de fricā, dragi colegi! Parcā v-a dispārut și ultima fărâmā de curaj, ultima picāturā de loialitate! Toți știți cā lucrurile sunt mai grave decât acuzațiile Vioricāi! Se vede blatul, se vād tresele unora prin cāmașā, se vede penibilul in care a ajuns PSD! Nici o reacție la toate nenorocirile pe care le fac reziștii, nici un pic de solidaritate cu cei din stradā, nici un strigāt de protest mācar!”, a scris Codrin Ștefănescu.

Codrin Ștefănescu, după dezvăluirile făcute de Viorica Dăncilă: „Partidul a fost vândut cu totul și toatā lumea știe asta!”

Codrin Ștefănescu își îndeamnă colegii să iasă în public și să vorbească despre toate acuzațiile aduse de Viorica Dăncilă.

Partidul a fost vândut cu totul și toatā lumea știe asta! Au vândut-o pe Dancilā și guvernarea PSD aceiași care l-au vândut și pe Liviu Dragnea! Personaje toxice lipsite de carismā și mesaj public, specializați insā in gudureli pe lângā liderii momentului. Pe care i-au trādat fārā nici un pic de milā! Ca sā ajungā șefii voștri și groparii ideilor de patriotism și românism! Adicā ceea ce au cerut oamenii care ne-au votat! Fiți demni și vorbiți public despre toate astea, dragi colegi! Fiți bārbați, nu speriați de bau-bau-ul din pādure!”, scrie Codrin Ștefănescu.

Viorica Dăncilă: „Marcel Ciolacu, Paul Stănescu, Dragoş Benea, Marian Oprişan, au venit la mine după moţiunea de cenzură şi mi-au cerut să îmi dau demisia”

Viorica Dăncilă, fostul premier al României, a afirmat că grupul format din Marcel Ciolacu, Paul Stănescu, Dragoş Benea de la Bacău și Marian Oprişan i-a cerut demisia, imediat după moțiunea de cenzură. Mai mult, ea acuză că  au vrut să preia şefia partidului şi au procedat la fel ca Liviu Dragnea pe care îl acuzau că a dat jos două guverne.

Ea este de părere că a fost o trădare a PSD la moţiunea de cenzură împotriva Guvernului pe care îl conducea.

„Categoric da. Eu nu pot să acuz nici PNL, nici USR, nici Preşedintele României, pentru că trădarea a fost în PSD. Înainte am avut toate asigurările de la Marcel Ciolacu că moţiunea nu va trece. Ba chiar am un tabel pe telefon cu calculele făcute de Marcel Ciolacu că vom aveam minimum 241 de voturi şi moţiunea nu va trece. Cu o zi înainte, mi-a garantat cu acest tabel că moţiunea nu va trece. Am discutat cu liderul grupului PSD din Senat, mi-a garantat că nu există nicio fisură, că nu există nicio problemă legată de moţiune. În timpul moţiunii mi-am dat seama că am fost trădată din PSD. pe lângă Marcel Ciolacu a dirijat totul, alături de Alfred Simonis. Categoric da, au fost îndemnaţi să voteze moţiunea.

Viorica Dăncilă: „Mi-au cerut să îmi dau demisia, pentru ca un grup de persoane să conducă partidul”

Viorica Dăncilă susține că era stabilit ca un grup de persoane să conducă Partidul Social Democrat.

Paul Stănescu exact cu o zi înainte de moţiunea de cenzură i-a spus unui deputat de Olt că nu se va mai regăsi pe liste. (…) Marcel Ciolacu, Paul Stănescu, Dragoş Benea de la Bacău, Marian Oprişan, oameni care au venit la mine după moţiunea de cenzură şi mi-au cerut să îmi dau demisia, pentru ca un grup de persoane să conducă partidul”, a declarat Viorica Dăncilă, întrebată joi la Antena 3 dacă, în opinia ei, a fost o trădare a PSD la moţiunea de cenzură împotriva Guvernului pe care îl conducea.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`