Prima pagină » National » Codrin Ștefănescu, după ce Liviu Dragnea a fost testat pozitiv cu SARS-CoV-2: „Nu i se dā dreptul sā dea un telefon familiei, nu știm exact situația lui actualā”
Codrin Ștefănescu, după ce Liviu Dragnea a fost testat pozitiv cu SARS-CoV-2:

Codrin Ștefănescu, după ce Liviu Dragnea a fost testat pozitiv cu SARS-CoV-2: „Nu i se dā dreptul sā dea un telefon familiei, nu știm exact situația lui actualā”

13 dec. 2020, 19:35,
Antonia Ceausu, în National

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu a vorbit despre situația actuală în care se află Liviu Dragnea. Acesta a menționat că momentan nu se cunosc detalii despre starea de sănătate a fostului lider al Partidului Social Democrat deoarece nu i se dă dreptul să-și sune familia. Vă reamintim că Liviu Dragnea a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.

„Vreau sa vā anunț cā Liviu Dragnea a fost internat! Este suspect de covid! Deși nu a fost scos la muncā in ultimele luni, deși a fost izolat in camerā in mod abuziv! Povestea e scurtā: dupā ce avocații au obținut in instantā decizia de a fi trimis la muncā, dupā abuzul constant la care a fost supus, i s-a cerut un test anti-covid. A ieșit pozitiv, inexplicabil in situația izolārii sale, apoi a fost trimis și internat la spitalul penitenciarului Jilava! Adicā mutat imediat! Nu putem lua legāturā cu el de ieri, nu i se dā dreptul sā dea un telefon familiei, nu știm exact situația lui actualā! Vā voi ține la curent in funcție de ceea ce aflu pe parcurs!”, a spus Codrin Ștefănescu pe pagina sa de Facebook.

Liviu Dragnea a fost depistat pozitiv cu SARS-CoV-2

Liviu Dragnea, în vârstă de 58 de ani, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Acesta a fost internat de urgență la Spitalul Jilava. Fostul lider al Partidului Social Democrat ar fi contactat virusul de la un coleg din celulă. Pe 27 mai 2019 a fost condamnat definitiv la o sentință de trei ani și șase luni de închisoare cu executare. Condamnarea a venit în dosarul DGASPC Teleorman – angajări fictive.

Flavia Teodosiu, avocata lui Liviu Dragnea, a confirmat faptul că acesta a fost infectat cu noul coronavirus. De asemenea aceasta a menționat că starea lui este una bună. Fostul lider PSD a fost transferat la Spitalul Penitenciar Jilava de la Penitenciarul Rahova. La unitatea medicală anterior menționată sunt tratați pacienții infectați cu noul coronavirus.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *