Prima pagină » Actualitate » Codrin Ştefănescu, declaraţie explozivă în platoul BZI LIVE: „Statul român vrea să ne transforme pe toţi în informatori”
Codrin Ştefănescu, declaraţie explozivă în platoul BZI LIVE:

Codrin Ştefănescu, declaraţie explozivă în platoul BZI LIVE: „Statul român vrea să ne transforme pe toţi în informatori”

07 iun. 2022, 17:30, 3 ,
în Actualitate

În noua ediție-dialog BZI LIVE de marți, 7 iunie, a fost invitat nimeni altul decât cunoscutul politician Codrin Ştefănescu, actualul secretar general al Alianței Pentru Patrie (APP). Acesta a abordat un subiect pe cât de sensibil, dar pe atât de important, și anume cum statul român încurajează cetățenii să devină informatori pentru Servicul Român de Informații.

Codrin Ştefănescu în platoul BZI LIVE

Fiind invitat via ZOOM în noua ediție-dialog BZI LIVE, politicianul Codrin Ștefănescu a vorbit despre această inițiativă din partea Serviciului Român de Informații, prin care cetățenii sunt încurajați a deveni informatori.

„Legea nouă a SRI, în care fiecare cetăţean devine informator cu acte. O astfel de lege nu au avut-o nici bolşevicii, nici Ceauşescu. Este absolut înfiorător.

Nu există nici un deputat sau senator care înainte de a ajunge în Parlament, să iasă în faţă şi să spună că este inacceptabil ceea ce încercaţi să faceţi. Nu puteţi să îi spuneţi românului să spună ce se întâmplă la locul de muncă.

Eu nu mi-am riscat viaţa la Revoluţie pentru asta. Nici cei la care mergem şi aprindem o lumânare o dată pe an, nu au murit pentru aşa ceva.

În fiecare serviciu, instituţie este câte un patriot. Este vorba despre nişte sefuleti care folosesc de obicei nişte pârghii, nişte informaţii, în interes propriu.

În momentul de față, Parlamentul votează la ordin toate aberaţiile produse. Ca şi cea cu voucherele de 50 de euro, prin care îţi cumperi produse specifice, dar tot de la multinaţionalele lor.

Atrag atenţia parlamentarilor, că o să fie pur şi simplu înjuraţi spre stradă. Este inacceptabil ca nici un partid politic să nu aibă nici măcar unul, unul, care să aibă destul curaj să spună că se încalcă jurământul prin care se declară că se vrea a se apăra ţara.

Toate conducerile partidelor sunt acaparate, asta se vede foarte clar, şi votează toate aberaţiile posibile”, a precizat politicianul Codrin Ștefănescu.

Moderatorul emiunii, Valentin Huțanu, a adresat o întrebare legată de o altă controversă, și anume, programul de reziliență.

„Închipuiți-vă că nimeni nu ştia ce înseamnă reziliența, dar au votat fără a şti ce înseamnă”, a răspuns Codrin Ștefănescu, reușind să sublinieze prin acest lucru „competența” aleșilor noștri.

Menționăm faptul că reziliența este capacitatea cuiva de a reveni la normalitate după suferirea unui șoc emoțional, economic etc.

Există speranță pentru un viitor mai bun ?

Viitorul sună bine, se spunea în urmă cu câțiva ani. Acum, având în vedere toate aceste schimbări din ultimele luni în ceea ce privește creșterea prețurilor la alimente, energie, etc., Codrin Ștefănescu are „nădejde” într-un viitor mai bun.

„Eu nu am speranţă în viitor, am nădejde… Că în ăştia 2 ani de zile, vom ieşi în stradă alături de sindicate. Alături de sindicate vom semna scrisori pentru Parlamentul European. Vom acţiona în instanţă cu patronatele şi sindicatele în anumite chestiuni. Am anunţat deja de două ori că compartimentele noastre lucrează”, a precizat politicianul Codrin Ștefănescu.

Totodată, politicianul a dezbătut atitudinea președintelui Klaus Iohannis de astăzi, 7 iunie, în timp ce ținea o conferință de presă la Școala Gimnazială nr. 11 din Buzău.

„A fost o chestiune nu de imagine, că de acum nu mai e nimic de imagine, ci el pur şi simplu i-a dat nişte putere lui Ciolacu. A fost un act de mărinimie a şefului PNL, PSD, că acum toate partidele sunt ale lui.

Ca președinte trebuie să ceri să te duci neanunţat, să te duci să vezi manualele, nu să te duci chemat de Ciolacu. După ce ai sabotat referendumul pentru familie, tu, ca preşedinte, vii şi ne vorbeşti despre familie?

Alianţa Pentru Patrie doreşte, şi asta se vede şi prin sigla noastră, să ofere siguranţă familiilor”, a spus Codrin Ștefănescu.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri
Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`