Prima pagină » National » Codrin Ștefănescu, conducătorul APP România, la „Dezbaterea Zilei” – produsul BZI LIVE a dezvăluit un adevăr crunt: România este „dirijată” spre cea mai teribilă criză din ultimii 25 de ani
Codrin Ștefănescu, conducătorul APP România, la „Dezbaterea Zilei

Codrin Ștefănescu, conducătorul APP România, la „Dezbaterea Zilei” – produsul BZI LIVE a dezvăluit un adevăr crunt: România este „dirijată” spre cea mai teribilă criză din ultimii 25 de ani

13 dec. 2022, 19:40,
în National

Codrin Ștefănescu a discutat la „Dezbaterea Zilei” de la BZI LIVE cum România se află în fața unei prăpastii, gata să cadă în cea mai teribilă criză din ultimii 25 de ani.

Conducătorul APP România este de părere că România are parte de un eșec în ceea ce privește aderarea la Schengen, iar clasa politică nu a prezentat nici măcar „scuze de fațadă”, în schimb există doar prețuri mari la alimente.

Codrin Ștefănescu la „Dezbaterea Zilei”

Conducătorul APP România a discutat la „Dezbaterea Zilei” de la BZI LIVE cum România se află probabil în fața celei mai mari crize cu care s-a confruntat vreodată în ultimii 25 de ani.

„Sictirul cu care suntem trataţi este sictirul cu care am votat. Suntem trataţi cu sictir de către cei pe care noi i-am votat. Unii dintre noi. Cei care am ieşit şi am votat, că alţii au stat acasă. 60% dintre români au spus ‘stăm acasă’. Şi ei fac exact cum au fost votaţi, în sictir. Poporul este tratat cu sictir de către propria lor conducere, noi cum să îi tratăm? Cu sictir, asta e! Cam acesta este tratamentul pe care îl purtăm.

Fraţi români, dacă voi insistați să duceţi mai departe tradiţia cu porcii, o să luaţi amenzi. La a treia amendă o să oferiți casa statului. Tot anunţăm lucrurile astea. Noi nu am pierdut în Schengen pentru că noi, poporul suntem proşti, noi suntem deştepţi, ci pentru că avem o clasă politică trădătoare!

Noi suntem Europa! Cum să îmi zici mie că nu mă primeşti în Schengen?! Iar tu, clasă politică trădătoare, stai. Nu şi-a dat nimeni demisia într-o săptămână!

Noi avem eşecul la Schengen! Dar nici măcar o scuză de faţadă, sunt doar preţuri noi care vin la alimente”, a spus Codrin Ștefănescu.

Codrin Ștefănescu: „Ne merităm soarta pentru că nu facem absolut nimic”

Codrin Ștefănescu a discutat la „Dezbaterea Zilei” de la BZI LIVE și despre „bugetul foamei” și a explicat ce înseamnă acest lucru.

De asemenea, conducătorul APP România susține că românii au fost manipulați în chestiunea Schengen, iar Austria „și-a bătut joc” de România, deoarece noi am permis acest lucru prin clasa politică care ne conduce.

„Bugetul foamei este făcut pentru străini pentru a le îndeplini și a le satisface dorințele, pentru companiile lor, pentru combinațiile lor, pentru multiglobalele lor, pentru contactele lor. Este simplu și ne merităm soarta pentru că suntem inactivi total și nu facem absolut nimic.

Sunt foarte mulți dintre patrioții români, din toate categoriile, chirurgi, medici, rectori, profesori universitari, decani, dar sunt o cincime din cei care gândesc ca noi, însă care nu vor să intre în niciun fel de politică, deoarece spun că ne merităm soarta prin lipsa de reacție pe care o avem.

Eu și colegii mei avem un vis dement, de a recupera România până în anul 2024, nu crede nimeni în această chestiune, deoarece nu crede nimeni în vlaga poporului român.

Românii au fost manipulați în chestiunea Schengen. Nu vă cumpărați petrol de la OMV, îi boicotăm și îi închidem și mai pleacă angajați români de acolo. Dar toată această manipulare grosolană, nepăsare generală și lipsă de reacție este inimaginabilă.

Austria și-a bătut joc de noi, la fel ca Olanda și alții din Europa pentru că le-am permis noi, prin conducerea pe care o avem. Avem o clasă politică varză”, a mai spus Codrin Ștefănescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *