Prima pagină » Actualitate » Codrin Ștefănescu, APP România pentru BZI LIVE:”Ministrul Virgil Popescu este pus de afară…! Când la nunta cu fiică-ta, la Viena, vin șmecherii și lume care face afaceri grele cu energia noastră, e clar… Du-te, bă, afară cu nunta ta, cu tot…!”
Codrin Ștefănescu, APP România pentru BZI LIVE:

Codrin Ștefănescu, APP România pentru BZI LIVE:”Ministrul Virgil Popescu este pus de afară…! Când la nunta cu fiică-ta, la Viena, vin șmecherii și lume care face afaceri grele cu energia noastră, e clar… Du-te, bă, afară cu nunta ta, cu tot…!”

01 nov. 2022, 18:20, 2 ,
BZI.ro, în Actualitate

Codrin Ștefănescu a discutat la BZI LIVE despre cum ministrul Energiei, Virgil Popescu, a reușit să reziste în funcție de vreme ce au loc toate aceste ‘aberații’ în sectorul energetic.

„Când ai un ministru susţinut de către străini şi la nunta lui fiică-sa să vină toţi şmecherii Europei şi ai planetei, înseamnă că tu ca guvern, ești sclavul acestui ministru”, a spus Codrin Ștefănescu.

Codrin Ștefănescu continuă atacurile asupra ministrului Popescu la BZI LIVE

Președintele APP, Codrin Ștefănescu a dezbătut din nou în cadrul ediției BZI LIVE subiectul ministrului Energiei, Virgil Popescu, despre cum acesta sfidează România la greu. Iar de vreme ce există numeroase plângeri pentru acțiunile și deciziile sale, de ce nu iese din functie? De ce nu vine să explice românilor cum se face recalcularea facturilor…

„Ajungem să vorbim și de falimentul personal, și aici vorbeşti de falimentul unor români care au familie, soţii, bunici, părinţi, cheltuieli. Cum să nu faci tu, guvernule, nimic?

Ei au un singur scop acum: ‘România fără români’ şi ‘nimic ce e românesc nu poate fi vândut’.

Când ai un ministru susţinut de către străini şi la nunta lui fiică-sa să vină toţi şmecherii Europei şi ai planetei, înseamnă că tu ca guvern, ești sclavul acestui ministru. Ce e mai simplu decât atât?

Eu, dacă aș fi la putere, ori l-aş schimba, ori mi-aş da demisia. Ori sunt şmecher şi român şi îl dau afară de tot!

Cât despre regularizare, eu am avut 6 emisiuni pe această temă. Aceste facturi, care îi îndoaie pe români… Gândiți-vă, numai în martie, pentru un apartament de 4 camere, se vor plăti minim 24000 de lei. Băgaţi la cap, măi români, că de la anu din mai, dacă nu aţi plătit pentru iarnă, pentru octombrie, noiembrie, decembrie, ianuarie, februarie… vă ia casele, mă! Pur şi simplu vă ia tot!

Iar dacă voi staţi şi rezistaţi, înseamnă că vă meritaţi soarta!

Pe Popescu l-am atacat pe toate palierele posibile. Dar el a făcut mereu o altă ordonanţă.

Ei se ocupă de români, să stea acasă, să îi voteze… Românul uită repede, și ați văzut asta destul de bine. Şi da, poate o să iei nişte voturi, dar nu îndeajuns.

Dă Bruxelles-ul o reglementare şi nu o să mai ai voie cal cu vacă în casă.

Noi, cei din APP, noi ne batem singuri.

Degeaba avem imnul ‘Trezeşte-te române, din somnul cel de moarte…'”, a spus Codrin Ștefănescu.

Codrin Ștefănescu: „Voi ştiţi cum e să luaţi zahăr pe cartelă?”

Totodată, președintele APP a spus în timpul ediției BZI LIVE din 1 noiembrie, despre cum toți românii ar trebui să ia atitudine și să iasă în stradă, pentru a face ceva pentru binele copiilor lor, să nu stea doar să aștepte ca alții să le poarte de mereu de grijă. Speranța poate că este cuvântul ce caracterizează românul, însă, a venit momentul ca cetățenii României să nu mai stea pe margini și să acționeze.

„Guvernul este condus de străini, de o grupare străină care ne conduce ca pe teatru. Ei nu au orgolii, ei sunt sclavi.

Spre exemplu, orgoliul meu ca jurnalist este că trebuie să caut până aflu adevărul. Ei nu au orgolii, ei au ordine. Ceea ce fac ei acum este o bazaconie. Întâi au spus că nu măresc pensiile, că nu sunt bani. Păi unde sunt banii? Am ajuns la niște datorii de o să plătească şi nepoţii nepoților noştri.

Ei s-au obişnuit că în România, guvernanții să nu răspundă presei, să evite intrebarike, şi mai dă-i încolo de popor. Nu vor răspunde nimic şi facem ce vrem noi. Cumpărăm ce elicopetere şi avioane vrem, ce materiale pentru spitale,pe care nu le folosim, vrem. Şi să-i ia naiba de români! Să mâncaţi gândaci!

Ce nu aţi înţeles din răspunsurile pe care vi le dau ăştia în fiecare zi?”, a conchis Codrin Ștefănescu.

Președintele APP, Codrin Ștefănescu, a fost invitat al ediției BZI LIVE  din 1 noiembrie.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *