Prima pagină » Actualitate » Codrin Ștefănescu, anunț de ultimă oră: “Se deschide un drum pentru abuzurile înfiorătoare din vremurile trecute”
Codrin Ștefănescu, anunț de ultimă oră: “Se deschide un drum pentru abuzurile înfiorătoare din vremurile trecute”

Codrin Ștefănescu, anunț de ultimă oră: “Se deschide un drum pentru abuzurile înfiorătoare din vremurile trecute”

18 aug. 2020, 21:45,
Antonia Ceausu, în Actualitate

Fostul secretar general al Partidului Social Democrat, Codrin Ștefănescu, a făcut un anunț de ultimă oră. Acesta susține că Liviu Dragnea nu renunță la luptă și că avocații acestuia au depus astăzi o acțiune de însemnătate pentru întreg sistemul juridic din România. Reprezentanții acestuia au demonstrat faptul că Liviu Dragnea se află ilegal în închisoare în condițiile în care a fost condamnat de un complet care nu avea legătură cu judecarea faptelor pentru care a fost acuzat.

„Liviu Dragnea nu renuntā la luptā! Avocatii sāi au depus azi o actiune extrem de importantā pentru intregul sistem juridic românesc! Se deschide un drum pentru abuzurile infiorātoare din vremurile trecute! Pe scurt : avocatii au argumentat in mod clar cā Liviu Dragnea se aflā ilegal in inchisoare, având in vedere cā la fond fusese condamnat de cātre un complet nespecializat in judecarea faptelor de care fusese acuzat. Conform deciziei Curtii Constitutionale! Si sperā ca legea sā fie egalā pentru toti! Lumea Justitiei publicā,tot azi, intregul document. Sper din tot sufletul sā i se facā dreptate unui om care a fost condamnat politic! Si total injust!”, a declarat Codrin Ștefănescu.

Codrin Ștefănescu a lansat un mesaj dur la adresa lui Marcel Ciolacu

Codrin Ștefănescu a lansat un atac dur la adresa liderului interimar al PSD prin care îl acuză de faptul că a luat parte la conferința de presă a Gabrielei Firea pentru a se asigura că aceasta va lua un procent mai mic de voturi. De asemenea, într-un mod ironic, acesta spus că Marcel Ciolacu este iubit de electoratul tradițional „precum sarea-n ochi!”.

„Ciolacu a insistat sā participe la conferinta de presā a Gabrielei Firea! A cerut in mod imperativ, conform sarcinilor primite de mai sus! Sā fie sigur cā-i mai reduce 2-3 procente prin simpla lui prezentā. Cā-l iubeste enorm electoratul nostru traditional. Precum sarea-n ochi!”, a afirmat Codrin Ștefănescu.

Codrin Ștefănescu: „Ordinul dat lui Ciolacu este să nu introducă încă moțiunea de cenzură”

Codrin Ștefănescu și-a manifestat revolta cu privire la modul în care Marcel Ciolacu gestionează problemele partidului. Acesta consideră că liderul interimar al PSD acționează după ordinele pe care le primește, fiecare acțiune ajungând, într-un final, să fie în defavoarea formațiunii politice.

„Ordinul dat lui Ciolacu este sā nu introducā incā motiunea de cenzurā. Ordinul dat lui Ciolacu este sā se prefacā cā regretā pierderile imense suferite de PSD prin plecarea a sute de primari. Ordinul dat lui Ciolacu este sā nu accepte candidatura lui Eugen Teodorovici pentru cā va iesi prāpād la Congres. Ordinul dat lui Ciolacu este sā-si facā o echipa aprobatā de sefii cei mari de sus. Niciodatā nu a fost PSD intr-o situatie atât de penibilā si atât de securistoidā ca azi! Iar membrii PSD tac si suportā, iar mie mi-e jenā cā am coordonat organizarea partidului in ultimii 9 ani! Punct”, a declarat Codrin Ștefănescu.

Codrin Ștefănescu: „Face PNL-ul numai nenorociri și abuzuri? Ciolacu tace!”

Codrin Ștefănescu a lansat un mesaj dur la adresa liderului interimar al Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu. Acesta a punctat mai multe lucruri  care nu sunt în regulă în interiorul partidului. Acesta a afirmat că au început să plece din PSD foartem ulți primari iar Marcel Ciolacu nu are niciun fel de reacție. De asemenea Codrin Ștefănescu a vorbit despre abuzurile liberalilor și despre modul în care membrii social democrați „sunt călcați în picioare” iar liderul interimar nu ia niciun fel de măsură.

„Ciolacu tace! Ne pleacă primari din partid? Ciolacu tace! Există nemulțumiri îngrozitoare în patrid? Ciolacu tace! Ne înjură și blesteamă propriul electorat că suntem vânduți ți mămăligi? Ciolacu tace! Face PNL-ul numai nenorociri și abuzuri? Ciolacu tace! Sunt amenintați sau călcați în picioare membrii PSD? Ciolacu tace! Tace șiret pentru că misiunea trebuie îndeplinită conform ordinelor. Ce este îngrozitor? Faptul că toți cei din PSD tac și acceptă această situație. Și lași sau fricoși, așa cum nu credeam că sunt, mă roagă să iau poziție publică doar eu”, a afirmat Codrin Ștefănescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *