Prima pagină » Cancan » Codin Maticiuc, în ipostaze inedite pe Instagram. ,,Craiul de Dorobanți” se mândrește cu familia sa pe rețelele de socializare

Codin Maticiuc, în ipostaze inedite pe Instagram. ,,Craiul de Dorobanți” se mândrește cu familia sa pe rețelele de socializare

11 mai 2022, 09:06,
BZI.ro, în Cancan

Celebrul Codin Maticiuc s-a afișat recent în ipostaze inedite pe Instagram. Controversatul afacerist nu ezită să își surprindă fanii cu fotografii din care se observă viața de lux pe care o duce. Acesta a fost de nenumărate ori protagonistul unor scandaluri în lumea mondenă și a fost criticat pentru trecutul său tumultuos.

În pofida replicilor dure ale celor din jur, Codin Maticiuc se declară un bărbat împlinit și își asumă fiecare capitol din viața sa. Acesta a vorbit de multe ori despre experiențele sale din plan personal, dezvăluind cum este el dincolo de celebritate. ,,Craiul de Dorobanți” se mândrește cu familia sa pe rețelele de socializare.

Codin Maticiuc, apariții inedite pe Instagram

Codin Maticiuc, cunoscut în showbiz-ul autohton pentru stilul de viață extravagant și viața de lux pe care o duce, a surprins recent cu câteva fotografii inedite pe Instagram. Acesta s-a afișat alături de fiica sa, Smaranda și de iubita lui, Ana Pandeli, femeia care i-a cucerit inima râvnitului burlac.

,,Craiul de Dorobanți” se mândrește cu familia lui frumoasă și postează frecvent pe rețelele de socializare fotografii cu fetița și iubita sa. Acesta a mărturisit că viața i s-a schimbat complet de când a devenit tată și că este mult mai responsabil și devotat familiei. Recent, Codin Maticiuc a postat câteva fotografii cu fetița sa și a scris un mesaj emoționant cu ocazia zilei de naștere a micuței.

,,Acum trei ani s-a născut EA. Dragostea și vulnerabilitatea mea cea mai mare. Știam că o s-o iubesc. Știam asta de acum mulți ani, de când exista în gânduri fără formă. Ce n-am putut să-mi imaginez este cât de îndrăgostit o să fiu de Smaranda.”, a scris Codin Maticiuc pe Instagram.

La vârsta de 41 de ani, Codin Maticiuc se declară un bărbat împlinit și se bucură din plin de viață. Acesta deține o avere impresionantă și are succes pe plan profesional.

De un succes uluitor la o vârstă surprinzătoare se bucură și Sebastian Dobrincu. Tânărul milionar are mai multe afaceri în domeniul tehnologiei, fiind apreciat de colegii de breaslă. Acesta se mândrește cu familia lui și are doar cuvinte de laudă pentru părinții săi, care l-au susținut mereu în carieră, dar și pe plan personal.

Ce spune ,,craiul de Dorobanți” despre provocările din viața privată

Codin Maticiuc a vorbit de multe ori despre trecutul său tumultuos și relațiile amoroase controversate. Extrem de sincer, acesta a recunoscut că duce o viață extravagantă și că nu se uită la bani atunci când vrea să se răsfețe. Nu de puține ori, ,,craiul de Dorobanți” a fost implicat în numeroase scandaluri și a avut parte de critici din partea unora.

Cu toate acestea, Codin Maticiuc își asumă fiecare apariție publică și se bucură din plin de viață. Acesta se mândrește cu familia lui frumoasă și se declară un bărbat împlinit. Bărbatul are doar cuvinte de laudă când vine vorba de iubita lui, Ana Pandeli. De când au devenit părinți, cei doi radiază de fericire și se bucură din plin de viață.

Codin Maticiuc a precizat că frumoasa lui iubită nu își dorește să apară în lumina reflectoarelor și se dedică în totalitate familiei. Mai mult, controversatul afacerist își dorește pe viitor să mai aibă un copil.

,,Are un bun-simț care o face să nu își dorească genul ăsta de reflectoare ațintite asupra ei doar pentru că îmi este alături. (…) Eu personal nu aș vrea să mă opresc la un singur copil. Niciunul dintre noi nu suntem cu căsătoria, nu excludem, dar nu suntem cu ideea asta. (…) Nu pot să renunț la statutul de Crai de Dorobanți, pentru că nu mi l-am autoatribuit, mi-a fost atribuit. O să renunț când o să renunțe presa sau o să scap de el. Ce mi-a făcut de am ales-o pe ea?! Un copil. Nu e de ajuns?”, a declarat acesta.

Codin Maticiuc și-a surprins fanii de pe Instagram cu fotografii inedite alături de iubită și de fetița lui superbă. ,,Craiul de Dorobanții” își asumă trecutul tumultuos și se bucură din plin de viață alături de familia lui frumoasă.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *