Prima pagină » Cancan » Codin Maticiuc, fiul lui Ion Maticiuc, nu a mai dorit să dea examen la actorie.Care este motivul

Codin Maticiuc, fiul lui Ion Maticiuc, nu a mai dorit să dea examen la actorie.Care este motivul

12 oct. 2021, 10:56,
BZI.ro, în Cancan

Codin Maticiuc, fiul lui Ion Maticiuc, a oferit de curând detalii despre marea lui pasiune. Fostul „Crai de Dorobanţi” s-a transformat într-un tată responsabil. Acesta s-a axat în ultimii ani către industria cinematografică autohtonă, de care se declară fascinat. În ceea ce o privește pe iubita lui, acesta a preferat să o țină departe de lumina reflectoarelor.

Deşi este una din cele mai mari pasiuni ale sale, afaceristul a recunoscut că a refuzat să dea examen la actorie.

Codin Maticiuc, fiul lui Ion Maticiuc, este pasionat de actorie

Cu toate că este un o persoană atipică pentru lumea cinematografiei, afaceristul a declarat că se simte mult mai atras către lumea filmului decât de cea a afacerilor. Totul a început în anul 2013 atunci când, Codin şi-a deschis o casă de producție, deoarece voia să producă un film. Pelicula poartă numele de „Bucureşti non-stop” şi a fost produsă alături de Dan Chișu, care îi este şi prieten.

În felul acesta a descoperit că ste pasionat de actorie, însă a refuzat să dea examen la Facultatea de Arte.

„Vă spun sincer că mi-a fost rușine să mai dau la Universitatea de Artă Teatrală și Cinematografică, la 33 de ani, când mi-am descoperit pasiunea pentru actorie. Dar am fost foarte tentat, din primul moment de această artă. Dorian Boguță, Papadopol și Dragoș Bucur au încercat să mă încurajeze, dar eu am evitat, în cele din urmă.

Am ales să merg însă la o Școală de actorie de duminică, unde am învățat foarte multe lucruri.În plus, colaborarea cu Dan Chișu, cu care am făcut câteva filme împreună, a contribuit și ea foarte mult.’, a declarat Codin Maticiuc pentru impact.ro.

Codin Maticiuc apare în ultimul sezon din „Vlad”

Codin Maticiuc rămâne în atenția publicului și fanilor ca fiind cel care a produs filmul care a avut un succes răsunător, „Miami Bici’, alături de BRomania

„Poate lumea își mai amintește că în primele două episode ale serialului am avut un rol episodic, cel al ‘Bulgarului. Ei bine, am fost întrebat dacă îmi doresc ca ‘Bulgarul să revină și am răspuns imediat afirmativ. Așa că una dintre surprizele actualului sezon este poate și revenirea mea alături de câțiva actori pe care-i apreciez foarte mult.’, a mai precizat Codin Maticiuc.

Acesta poate fi văzut acum în producţia de succes „Vlad” de la PRO TV.

Cu toate că este atras de actorie, Codin a absolvit Facultatea de Drept, care nu i-a adus foarte mari satisfacții. În paralel acesta s-a ocupat şi de afacerile familiei, la îndemnul tatălui său Ion Maticiuc.

„Nu mi-am ales bine facultatea. Am ales Dreptul, fiindcă la o anume vârstă toată lumea te întreabă ce-o să faci într-un anume moment. Am terminat Dreptul, dar nu mi-a adus bucurii. Apoi, tatăl meu a decis că a venit timpul să duc mai departe afacerea familiei, de care mă ocup și în prezent. Însă ce mi-a adus cele mai mari bucurii e actoria. Am dat din coate și am muncit, în felul meu, pentru ea!’, a mai completat el.

Cine este Ion Maticiuc

Ion Maticiuc este un afacerist de succes din România. Acesta a fost diplomat la Teheran pe vremea lui Ceaușescu, apoi măiastru afacerist petrochimic și imobiliar.

Ion Maticiuc a făcut parte şi din compania Simber Industries Inc., după cum au scris mai mulţi jurnalişti de investigaţie. Această firmă este înregistrată în British Virgin Islands, paradis fiscal din Caraibe, și este văzută în diverse anchete publicate de presă românească de-a lungul timpului ca parte dintr-o măreață rețea de tot soiul de securiști și dregători excomuniști cu talent de business.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *