Prima pagină » Cultural » Codin Maticiuc a dezvăluit de ce nu vrea să se căsătorească cu Ana Pandeli, mama copiilor săi. ,,Din punct de vedere fiscal e mai corect…”

Codin Maticiuc a dezvăluit de ce nu vrea să se căsătorească cu Ana Pandeli, mama copiilor săi. ,,Din punct de vedere fiscal e mai corect…”

08 mai 2023, 09:28,
în Cultural

Codin Maticiuc a dezvăluit recent de ce nu vrea să se căsătorească cu Ana Pandeli, mama copiilor săi. Faimosul ,,crai de Dorobanți” are două fete împreună cu iubita și se declară un bărbat împlinit. Deși formează de mulți ani un cuplu cu partenera sa, Codin Maticiuc nu are de gând să facă marele pas. Iată ce spune acesta despre căsătorie și provocările din viața de familie.

Codin Maticiuc a dezvăluit de ce nu vrea să se căsătorească cu Ana Pandeli, mama copiilor săi

Codin Maticiuc este renumit pentru trecutul său amoros, fiind un cuceritor din toate punctele de vedere. ,,Craiul de Dorobanți” s-a iubit cu multe femei din showbiz-ul autohton și a primit numele de cel mai râvnit burlac din lumea mondenă. De când a cunoscut-o pe Ana Pandeli, mama copiilor săi, Codin Maticiuc a renunțat la statutul de burlac și se dedică familiei sale.

Acesta are doar cuvinte de laudă când vine vorba de iubita sa, însă nu are de gând să se căsătorească. Codin Maticiuc a dezvăluit motivul pentru care nu vrea să facă marele pas.

„Sunt avantaje când ai acte, avantaje când nu ai. Și atunci e bine să te gândești bine din punct de vedere fiscal ce e mai corect. Nu asta determină, acum că am copii. Nu, nu mi-am dorit nici înainte, nici ea nu își dorește, nu excludem, niciodată să nu spui niciodată. Părinții sunt tot foarte cool, foarte relaxați.”, a declarat faimosul burlac.

În prezent, Codin Maticiuc se dedică fiicelor sale și iubitei lui, Ana Pandeli, iar pe plan profesional se bucură de succes. Și celebrul artist Tudor Chirilă radiază de fericire de când este tată și are doar cuvinte de laudă când vine vorba de copiii săi. La fel stau lucrurile și în viața Ilincăi Vandici. Prezentatoarea tv radiază de fericire alături de soț și copil. Vedeta se menține tânără și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor.

Cum se descurcă faimosul ,,crai de Dorobanți” în ipostaza de tată

Codin Maticiuc este un tată devotat și o susține pe iubita sa ori de câte ori este nevoie. Deși mulți consideră că faimosul burlac s-a schimbat complet de când are copii, acesta este de părere că lucrurile sunt la fel ca înainte, doar că pe primul loc pune familia.

„Dacă o ascultăm pe soția mea nu sunt responsabil deloc. Eu simt real că nu m-a schimbat deloc, adică toată lumea întreabă asta, nu simt că sunt schimbat deloc. Responsabilitățile sunt altele, lista de priorități e alta. Dacă înainte făceam filme, scriam cărți, făceam acte de caritate și un pic de familie, acum s-au schimbat prioritățile, normal că familia are o pondere mai mare și mai mult timp, dar cam atât.”, a spus Codin Maticiuc.

Codin Maticiuc și Ana Pandeli formează un cuplu de mulți ani și au împreună doi copii, dar nu se gândesc la căsătorie. Aceștia radiază de fericire și fac furori de fiecare dată când apar în lumina reflectoarelor. Celebrul ,,crai de Dorobanți” se mândrește cu cele două fetițe ale sale și se declară un bărbat împlinit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *