Prima pagină » Local » Cod roşu de accidente rutiere mortale în judeţul Iași. Multe tragedii de la începutul anului 2021

Cod roşu de accidente rutiere mortale în judeţul Iași. Multe tragedii de la începutul anului 2021

15 feb. 2021, 13:26,
George Cristian în Local

Este cod roşu de accidente rutiere mortale în judeţul Iași. Încă de la începutul anului 2021, în judeţ au avut loc mai multe evenimente rutiere cu deznodământ tragic.

Neatenţia, oboseala, lipsa de experientă sau neadaptarea la condițiile carosabilului au fost principalele motive care au dus la producerea accidentelor rutiere.

Mai multe persoane au murit în urma accidentelor rutiere în 2021

Primul eveniment rutier mortal a avut loc pe data de 8 ianuarie 2021, atunci când un şofer a decedat. Acesta a suferit, cel mai probabil, un infarct, în timp ce se afla la volanul maşinii. Nefericitul accident rutier s-a produs în localitatea Schitu Duca din judeţul Iași. Maşina a intrat într-un copac iar şoferul a fost găsit decedat.

A doua tragedie care a îndoliat mai multe familii din Iași s-a produs tot în ianuarie 2021. Atunci, o tânără şoferiţa fără experientă a intrat într-un TIR. Evenimentul rutier a avut loc în localitatea Scânteia din Iași la o intersecţie destul de circulată. Din păcate, în nefericitul accident au decedat trei persoane, iar mama fetei se afla în prezent în stare gravă. Medicii au transmis astăzi că femeia este în afara oricărui pericol.

Al treilea eveniment nefericit a avut loc în Ciurbești, atunci când doi bărbaţi au decedat după ce au intrat pe contrasens şi au acroșat, frontal, un alt autoturism care se deplasa regulamentar. Maşina fusese cumpărată chiar în aceeaşi zi de către bărbat contra sumei de 1.700 de lei.

Următorul accident rutier s-a produs pe Șoseaua Naţională Iași atunci când un tânăr IT-ist şi-a pierdut viaţa după ce a intrat într-un parapet. Băiatul nu a avut nicio şansă, impactul fiind unul extrem de grav.

Ultimul eveniment rutier cu victime este cel care s-a produs în cursul zilei de 14 februarie 2021, atunci când un tânăr cu un BMW a trecut pe linia ferată fără să se asigure și a provocat un accident din care a rezultat decesul lui şi al altei persoane care se afla în dreapta acestuia.

Pietoni răniţi grav sau morţi în urma accidentelor rutiere din 2021

Pe de altă parte, mai mulţi pietoni au fost răniţi sau au decedat în alte accidente rutiere petrecute în 2021. De exemplu, o femeie care se afla în zona Castelului cu Apă, la limita judeţului Iași cu Neamţ, şi-a găsit sfârşitul după ce a fost acroşata de un autoturism.

Un alt eveniment nefericit s-a produs în Scobâlțeni unde un biciclist a fost grav accidentat. Acesta a fost izbit în plin de un bolid. Autoturismul marca Audi A6 a intrat într-un stâlp imediat după ce l-a acroșat pe biciclist.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *