Prima pagină » National » Cod galben de caniculă în România. Care sunt zonele vizate, anunțul a fost făcut de ANM

Cod galben de caniculă în România. Care sunt zonele vizate, anunțul a fost făcut de ANM

07 iul. 2024, 15:40,
în National

În această dimineață, cu puțin timp în urmă, specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie au emis un cod galben de caniculă pentru mai multe județe din România. Care sunt zonele vizate.

Cu puțin timp în urmă, specialiștii Administrației de Meteorologie au făcut un anunț de ultimă oră. Pentru mai multe zone din țară a fost emis un cod galben de caniculă. Până când este valabilă atenționarea și ce județe sunt vizate.

Cod galben de caniculă în mai multe județe din România

Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie au făcut un anunț de ultimă oră cu doar câteva minute în urmă!

Pentru următoarea perioadă, meteorologii au anunțat cod galben de caniculă şi disconfort termic ridicat în mai multe județe din România.

Meteorologii anunță că astăzi temperaturile vor ajunge la 35-36 de grade Celsius, iar disconfortul termic va fi ridicat. Zonele afectate de căldură sunt Crișana, Banat, jumătatea de sud a Olteniei, precum și în sud-vestul Munteniei.

Pentru ziua de mâine, 8 iulie, specialiștii Administrației de Meteorologie au extins codul galben de caniculă pentru mai multe județe. Sunt anunțate temperaturi care vor ajunge la 35-37 de grade Celsius în Crișana, Banat, Oltenia, Muntenia, Dobrogea continentală și jumătatea de sud a Moldovei, unde va fi caniculă și disconfort termic ridicat.

Meteorologii anunță cod roșu de caniculă în România

Potrivit prognozei AccuWheater, pe data de 9 și 10 iulie mercurul din termometre va urca până la 39 de grade. Temperaturile se vor resimți însă ca fiind 44 de grade la umbră, scrie stiripesurse.ro.

Așadar, zilele următoare, reprezentanții Administrației Naționale de Meteorologie ar putea emite primul Cod Roșu de caniculă din această vară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`