Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cocos Christina șochează prin numărul de abonați pe YouTube: Ce postează vloggerița

Cocos Christina șochează prin numărul de abonați pe YouTube: Ce postează vloggerița

26 nov. 2021, 16:10,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Cocos Christina este una dintre cele mai populare vloggerițe din țară. Creatoare de conținut este căsătorită de 3 ani cu Felix, un actor foarte prezent în videoclipurile postate de Christina. Vloggerița a devenit populară datorită canalului ei de YouTube, unde postează videoclipuri amuzante și daily vlogu-ri.

Vedeta a reușit să ajungă la peste 800.000 de abonați pe această platformă. Faima și-a câștigat-o în ultima perioadă, devenind tot mai activă și pe rețelele de socializare, precum Instagram. Vloggerița și-a lansat canalul de YouTube în luna februarie a anului 2017.

cocos christina cu fetita ei in brate la o sesiune foto

Cocos Christina împreună cu soțul său Alex au planificat sarcina

Cocos Christina a născut o fetiță pe nume Carolina

Una dintre cele mai faimoase vloggerițe a născut o fetiță pe nume Carolina. Cocos Christina împreună cu soțul său Alex au planificat sarcina, dorindu-și foarte mult un copil.

Chiar dacă era căsătorită cu Felix de aproape 3 ani, ea a mărturisit că nu a încercat niciodată să rămână însărcinată deoarece nu simțea că ar fi momentul potrivit.

„Noi până acum nu am încercat niciodată să facem bebe pentru că mereu ziceam că acum nu e timpul, mereu ziceam că avem multe de rezolvat. Acum pot să zic că nu sunt atât de emoționată. Dacă ne întâmpla asta la primul test de sarcină, atunci cred că săream sus de emoții.” a spus Christina.

În vlogul în care a anunțat că este însărcinată, creatoarea de conținut a spus că își va schimba stilul de videoclipuri, acesta devenind unul pentru mămici.

Tot pe canalul ei de YouTube, vloggerița a postat un video imediat după ce a născut, în care și-a anunțat fanii că fetița ei Carolina este perfect sănătoasă. În scurt timp, tinerii părinți au postat un vlog în care au anunțat despre faptul că i-au pus cercei micuței.

cocos christina cu mainele in sus langa o piscina

Vloggerița și-a lansat canalul de YouTube în luna februarie a anului 2017

Câți ani are Cocos Christina: Prin ce reușește vloggerița să mențină o audiență atât de mare

Christina Cocos s-a născut pe 2 iulie, în anul 1990, având acum 31 de ani. Vloggerița este o mămică fericită, iar acest lucru poate fi observat prin faptul că practic tot conținutul de pe YouTube este despre fetița ei. Printre ultimele vloguri postate de Christina pe canalul ei, aceasta a arătat cum decorează camera pentru Carolina. Se pare că vloggerița este foarte încântată de faptul că a devenit mămică. Aceasta postează o dată la trei zile videoclipuri cu fetița sa, printre ultimele se numără „Carolina e fetița deșteaptă”, „Rutina de dimineață cu Carolina”, „Bebe Carolina s-a costumat de Halloween”.

Despre Halloween, vloggerița a postat o întreagă serie de videoclipuri în care a arătat cum se pregătește de această sărbătoare, cum și-a decorat apartamentul, ce dulciuri și ce machiaj a ales pentru cea mai înfricoșătoare sărbătoare a anului.

cocos christina alaturi de sotul alex si fetita carolina costumati de halloween

Vedeta a reușit să ajungă la peste 800.000 de abonați pe YouTube

Cocos Christina Instagram: Ce comunitate a adunat vloggerița pe cea mai populară rețea de socializare

Pe pagina sa de Instagram, Cocos Christina a adunat o comunitate de peste 240.000 de urmăritori, unde își arată rutina ei zilnică și oferă sfaturi pentru tinerele mămici.

Pe Instagramul Christinei găsești foarte multe poze cu fetița ei și mai multe poze de familie. Chiar dacă are o comunitate destul de numeroasă, bloggerița nu prea face promovări de produse.

Christina preferă să posteze poze frumoase, de la sesiuni foto unde apare alături de soțul său Alex și fetița Carolina. În una dintre ultimele poze postate de Christina pe Instagram, aceasta apare alături de soțul ei costumați în ținute de bebeluș. Se pare că acestea au fost costumele pe care tânăra familia le-a purtat de Halloween. Ținuta a stârnit o mulțime de reacții pozitive, fanii fiind foarte amuzați și încântați de alegerea Christinei Cocos și a lui Alex.

selfie cocos christina

Cocos Christina este una dintre cele mai populare vloggerițe din țară

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *