Prima pagină » Actualitate » Coca-Cola HBC România își stabilește biroul regional din Iași în Silk District
Coca-Cola HBC România își stabilește biroul regional din Iași în Silk District

Coca-Cola HBC România își stabilește biroul regional din Iași în Silk District

30 iul. 2024, 14:00,
BZI.ro, în Actualitate

Silk District anunță alăturarea Coca-Cola HBC România, o companie globală de băuturi recunoscută pentru angajamentul său față de calitate și inovație, prestigioasei sale liste de chiriași ai componentei de birouri.

Această nouă asociere subliniază importanța spațiilor de birouri Clasa A pentru afacerile orientate către clienți, alături de rețeaua existentă a companiilor de renume care contribuie deja la dezvoltarea comunității Silk District.

„Suntem încântați să urăm Bun venit în Silk District Office! unui nou chiriaș de profil înalt, Coca-Cola HBC România”, a declarat Mihail Vasilescu, Partener Prime Kapital.

„Prezența biroului regional al companiei în Iași subliniază și mai mult angajamentul nostru de a crea un mediu de business de clasă mondială. Cu Coca-Cola HBC România alăturându-se rețelei noastre, Silk District Office dovedește încă o dată că este destinația preferată a companiilor care își doresc facilități de înaltă calitate. Așteptăm cu nerăbdare să susținem Coca-Cola HBC România în succesul său continuu și în dedicarea sa față de orașul Iași”.

Silk District Office este poziționat strategic, pentru a oferi vizibilitate, accesibilitate și conectivitate de neegalat cu cele mai importante puncte ale orașului. Clădirea de peste 23.000 m² numără printre punctele sale forte un lobby cu volumetrie dublă, interioare moderne pline de lumină, parcări ample și spații verzi publice, toate proiectate pentru a îmbunătăți experiența profesioniștilor la locul de muncă. Deținând certificarea BREEAM Outstanding, cel mai înalt nivel de certificare a sustenabilității pentru piața imobiliară și fiind singura clădire de birouri din Iași cu acest nivel de certificare, Silk District Office își menține angajamentul de a oferi un mediu de lucru excepțional, în concordanță cu valorile chiriașilor săi și de a se defini drept destinația principală de birouri Clasa A pentru afacerile de top.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
30 iulie 2024
30 iulie 2024