Prima pagină » Stiri si curiozitati » Coc spaniol. Cum să realizezi acest tip de coafură acasă

Coc spaniol. Cum să realizezi acest tip de coafură acasă

21 iun. 2022, 10:27,
BZI.ro, în Stiri si curiozitati

Tot mai multe mirese dar și invitate la o nuntă preferă drept coafură un coc spaniol. Spaniolii impulsivi și pasionați au atras mereu atenția printre europenii reci și măsurați. De o atenție deosebită s-au bucurat coafurile spaniole, reținute și rafinate. Acestea au „pacificat” întotdeauna un temperament fierbinte. Opțiunea este interesantă și practică, se va potrivi la un eveniment dedicat afacerilor sau unei festivități.  Să înveți cum să stilezi un coc spaniol nu este deloc dificil.

Sângele spaniol clocotit dă impuls formării unui stil vibrant, recunoscut în întreaga lume. Clima însorită, luptele temperamentale, dansul flamenco emoționant au contribuit toate la crearea acestui stil de coafare.  Coafurile în stilul spaniol sunt întotdeauna rafinate și reținute. Structurile din păr se disting prin simplitate, claritate și severitatea liniilor. O trăsătură caracteristică a așezării spaniole este reprezentată de o parte centrală clar definită a structurii în construcție. De asemenea, un coc spaniol este plasat jos, fiind mereu decorat cu flori roșii puternice. Șuvițele sunt în cea mai mare parte ușor pieptănate, iar părului i se oferă strălucire prin aplicarea diverselor soluții pentru hair-style.

femeie care poarta un coc spaniol

De o atenție deosebită s-au bucurat coafurile spaniole, reținute și rafinate

Coc spaniol. Tehnica potrivită pentru realizarea coafurii

Un coc strâns luxuriant la spate este deosebit de solicitat printre invitate și mirese. De asemenea, alături de fire buclate, această coafură este extrem de elegantă. Volumul structurii nu se realizează întotdeauna cu ajutorul propriului păr. În timpul coafării, specialiștii folosesc diverse burete pentru coc, posturi de păr fals și chiar fire de deasupra capului. Este popular să decorezi cocul rezultat cu un pieptene înalt, numit peineta și cu flori.

Cocul clasic în stil flamenco spaniol este perfect pentru femeile cu păr lung și închis la culoare. De asemenea, coafura se privește extrem de pasionant alături de un machiaj puternic pentru brunete. Asigurați-vă că aveți un păr sănătos, cu o strălucire caracteristică. Pentru fetele cu părul blond, coafura nu este contraindicată, dar opțiunea pare mai puțin atrăgătoare.

femeie care poarta un coc spaniol decorat cu flori

Un coc strâns luxuriant la spate este deosebit de solicitat printre invitate și mirese

Stilul tradițional spaniol arată organic pe doamnele cu trăsături faciale mari și pronunțate. Opțiunea este ideală pentru femeile cu forma feței mai pătrată, ca majoritatea spaniolilor. Deși coafurile în stilul spaniol sunt universale, acestea nu sunt potrivite pentru proprietarele de orice tip de aspect precum coafurile din bucle.

Ce stil trebuie să abordezi la un eveniment pentru a potrivi o coafură în stil spaniol

Coafurile în acest stil sunt ideale pentru a crea un aspect strict, de afaceri, fatal. Opțiunea este folosită cu succes pentru a completa un costum de birou, o rochie de seară și chiar un ansamblu ușor de plajă. Coafura arată la fel de bine cu blugi și tricou, fiind o alternativă perfectă atunci când vrei să abordezi coafura pentru o ieșire în oraș. Stilul este potrivit pentru fetițele de o înălțime mică.

femeie care poarta un coc spaniol

Coafurile în stilul spaniol sunt întotdeauna rafinate și reținute

Stilul  spaniol arată decent și pe doamnele în vârstă și tinerele fashioniste. Deși opțiunea este capabilă să sublinieze imperfecțiunile aspectului, precum riduri, acnee, asimetrie, cicatrici și alunițe. Este bine să știi că un coc spaniol este un exemplu clasic de styling al femeilor din această țară, acestea punând accent pe netezimea perfectă a părului. Șuvițele ondulate natural sunt supuse îndreptării preliminare. Părul ușor creț poate fi pur și simplu strâns atunci când coafați.

Atunci când vrei să abordezi un coc spaniol trebuie să urmezi câteva reguli simple pentru a obține un rezultat frumos. Astfel, părul de orice structură este recomandat să fie pre-spălat cu un balsam. Instrumentul va ajuta să facă firele mai ascultătoare și mai uniforme. Părul va căpăta un aspect bine îngrijit și strălucire. Ultimul aspect fiind extrem de important pentru o coafură elegantă reușită.

femeie care poarta un coc spaniol decorat cu flori

Cocul clasic în stil flamenco spaniol este perfect pentru femeile cu păr lung și închis la culoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *