Prima pagină » Stiri si curiozitati » Coc lejer pentru păr mediu. Ce produse să folosești pentru a crește rezistența coafurii

Coc lejer pentru păr mediu. Ce produse să folosești pentru a crește rezistența coafurii

16 feb. 2023, 10:17,
în Stiri si curiozitati

Un coc lejer pe păr mediu este o coafură versatilă, care este relevantă atât pentru birou cât și pentru sărbători. Cocul confortabil și ușor de realizat poate fi adaptat atât la ținutele de seară, cât și la cele de plajă.

Părul mediu este definit ca fiind de lungime până la umeri la nivelul claviculei. Din fericire, este suficient de lung pentru o mulțime de stiluri de coafură foarte arătoase și ușor de purtat. Un bob pe păr de lungime medie este mult mai versatil decât ai putea crede. Pentru a menține părul în coc toată ziua, folosește luciul de coafat. Apropo, acest produs conține filtre UV pentru a vă proteja părul de razele UV. Așa că nu ezitați să îl folosiți atât iarna, cât și vara.

Coc lejer pe păr mediu. Look explicat pas cu pas

Cel mai popular și totodată clasic look este cocul elegant cu penaj mediu jos. Pentru a-l realiza, vei avea nevoie de o bandă elastică, agrafe de păr sau ace de păr. Și vei avea nevoie de un spray de finisare pentru a-l menține. Pentru a realiza coafura strânge părul într-o coadă de cal la ceafă și apoi înfășoară de câteva ori în jurul acului de păr până când tot părul este strâns într-un coc.

Spre deosebire de părul scurt, nu există o înălțime optimă pentru părul mediu. Astfel, poți avea atât un coc înalt, cât și jos. Această coafură, depinde de forma feței și de tipul de păr. Dacă vrei să deschizi gâtul și să pui în evidență pomeții, optează pentru un coc înalt sau mediu-înalt.

De asemenea, un bob neglijent este foarte atrăgător. Revistele și blogurile de modă susțin acest trend, deoarece partea neglijentă este încă la modă. Așa că, dacă părul tău de lungime medie este un pic mai rebel, ai găsit alternativa perfectă.

Coafura potrivită pentru seri romantice și conferințe de business

Un coc casual și voluminos a devenit una dintre cele mai puternice tendințe în materie de păr din ultimii ani. Dacă în urmă cu câțiva ani toate femeile la modă purtau cocuri excepțional de înalte și „pufoase” în partea de sus, odată cu sosirea lui Meghan Markle în familia regală britanică a început domnia cocului „relaxat” și jos.

Coafurile înalte, joase și medii, elegante și neglijente, sunt foarte actuale. Sunt potrivite pentru look-urile de zi cu zi și pot fi ușor transformate într-un look mai elegant de seară. Este o coafură versatilă și confortabilă, pe care poți învăța cu ușurință să o faci singură.

Un coc este cu siguranță o alegere bună. Această coafură are o serie de avantaje. În primul rând, ușurința de execuție. În al doilea rând, cocul frumos va deschide frumos gâtul, dând o ușoară curbură acestuia.

Un coc lejer pe păr mediu este potrivit pentru orice structură. Orice șuviță de lungime medie poate fi stilizată într-un coc, indiferent dacă este netedă, fină sau groasă. Doar că, în unele cazuri, este posibil să aveți nevoie de accesorii suplimentare și de mai mult styling. Un coc simplu este un plus atât pentru un look business, cât și pentru un look romantic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *