Prima pagină » Stiri si curiozitati » Coc lejer din bucle: Pentru ce evenimente este potrivită această coafură

Coc lejer din bucle: Pentru ce evenimente este potrivită această coafură

23 feb. 2022, 15:07,
în Stiri si curiozitati

Un coc lejer din bucle poate fi realizat a doua zi după o petrecere. Cu siguranță după un eveniment în care ai purtat bucle luxuriante frumos coafate sau împletituri neobișnuite, nu vei avea chef sau suficientă forță a-ți coafa părul. Însă, pentru a arăta fresh și îngrijit poți aborda coafuri simple care, datorită texturii părului, după ondularea, vor arăta foarte drăguț. Avantajul coafurilor constă în faptul că pot fi realizate chiar acasă.

Un coc spectaculos, extravagant și voluminos, creat cu propriile mâini, este astăzi foarte la modă. Principalul său avantaj este că părul adunat într-un coc arată potrivit întotdeauna și peste tot. Cu acest tip de coafură poți merge la serviciu, la studiu și chiar și la o petrecere. Astfel, în doar câteva minute îi vei fermeca pe toți din jurul tău. Datorită popularității tot mai mari a coafării, există din ce în ce mai multe opțiuni pentru a o crea.

colaj persoana care isi prinde un coc

O coc din păr creț este incredibil de romantic și feminin

Coc lejer din bucle: Cum să-ți împrospătez look-ul după o petrecere incendiară

Aceasta este o coafură destul de versatilă la care nu trebuie să te gândești prea mult. Pentru a arăta bine trebuie să te asiguri că, oriunde ai merge, cu acest stil vei arăta sofisticat și elegant. Astăzi chiar și un coc de nuntă este foarte la modă. Totuși, acest tip de coafură nu este potrivită pentru toate tipurile de păr și aspect. Există excepții, deși sunt destul de rare.

Un coc din păr creț este incredibil de romantic și feminin. În ciuda dificultăților de a lucra cu buclele, rezultatul te va minuna. Din bucle poți crea un coc ciufulit sau voluminos pe bază de împletituri. De asemenea, câteva bucle căzute în dreptul ovalului îți vor da un plus imaginii.

persoana care realizeaza un coc unei femei

Un coc spectaculos, extravagant și voluminos, creat cu propriile mâini, este astăzi foarte la modă

Mulți oameni cred că buclele subțiri nu sunt potrivite pentru a crea un coc. Cu toate acestea, astfel de opinii sunt total greșite. Hair-styli-știi folosesc un mic secret sub forma unei role care te va ajuta să obții acel volum care îți lipsește.

Dacă vorbim despre lungimea șuvițelor, atunci cel mai bine este să creezi o coafură pe părul mediu și lung. Însă, pe o lungime mai lungă procesul de coafare va fi mai lung. Părul scurt este cel mai dificil de lucrat. Pe o lungime prea scurtă va trebui să cauți modalități de a menține buclele împreună.

Cui i se potrivește o astfel de coafură: Tipuri de cocuri și forma feței potrivită pentru acest look

Un coc din bucle înalt nu este potrivit pentru fetele de o înălțime mai mare. De asemenea, acest look nu este potrivit pentru domnișoarele care au un gât neatractiv. Cel mai indicat este să optezi pentru un coc jos. Acesta va reuși să ascundă toate imperfecțiunile tenului dar și a formei feței. Un coc înlăturat este potrivit pentru personalitățile creative și curajoase.

persoana coafata in coc

Principalul său avantaj este că părul adunat într-un coc arată potrivit întotdeauna și peste tot

Acest stil de a purta părul în bucle este potrivit aproape pentru orice formă a feței. O formă a feței rotundă este ideală. Astfel, orice coafură va arăta fantastic. Excepție fac femeile mai în vârstă, există riscul de a mai adăuga câțiva ani în plus. Pentru o față triunghiulară este potrivit un coc cu breton care rotunjește colțurile ascuțite. Având o față în formă de diamant, este mai bine să alegi stilul cu breton, fără el, pomeții vor fi și mai subliniați. Când accesorizezi o față dreptunghiulară, este mai bine să te abții de la cercei alungiți sau mari. De asemenea, cocul ar trebui decorat suplimentar cu o panglică sau ac de păr.

Un coc lejer din bucle poate fi purtat atât abordând un stil casual, cât și atunci cât porți o rochie foarte elegantă. Doar că atunci când ținuta ta este mai elegantă ar trebui să optezi de un coc structurat și perfect lins. În cazul în care vrei să realizezi coafura pentru a ieși la o plimbare, cocul va arăta perfect dacă va fi mai ciufulit.

femeie cu parul bucle si prins in coc

Avantajul coafurilor constă în faptul că pot fi realizate chiar acasă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *