Prima pagină » Stiri si curiozitati » Coc de nuntă: Sfaturi pentru un look de mireasă reușit

Coc de nuntă: Sfaturi pentru un look de mireasă reușit

11 mart. 2022, 11:08,
BZI.ro, în Stiri si curiozitati

Un coc de nuntă adaugă eleganță și solemnitate oricărei ținute. Coafura oferă o linie deschisă a umerilor și un gât grațios. Iar câteva bucle subțiri care curg pe lângă față, subliniază fragilitatea miresei. Astfel, nu este de mirare că tot mai multe mirese aleg adesea această coafură.

Iar după nunta lui Meghan Markle, unde viitoarea ducesă de Sussex și-a făcut apariția cu un coc jos ușor neglijent, coafura s-a confruntat cu un adevărat „boom” printre cei care urmează să meargă la altar. Acest stil de coafură, poate fi realizat prin sublinierea texturii șuvițelor. Acestea nu ar trebui să perfect întinse, ci să creeze un aspect natural și casual la modă. Această opțiune arată deosebit de bine pe blondele cu balayage și ciocolatiu, arătând un frumos joc de lumină pe bucle.

mireasa coafata in coc de nunta

Dacă îți place părul drept, trebuie să acorzi atenție maestrului pentru a vă asigura că toate firele de păr de pe cap sunt netezite uniform

Coc de nuntă: Cum se realizează cea mai grațioasă coafură

Unele mirese preferă un coc perfect neted. Pare foarte impresionant, dar reține faptul că chiar și o șuviță care a ieșit din coafură riscă să strice întregul aspect al look-ului. Așa că asigură-te că ceri coaforului să-ți creeze un coc care să reziste pe tot parcursul zilei. Pentru cocurile strălucitoare perfect netede, cea mai potrivită culoare la păr este brunetul sau roșcatul.

Cocul voluminos este probabil cea mai de seară versiune a coafurii, care este potrivită pentru o sărbătoare la scară largă. Să nu crezi că, dacă ai un păr subțire care nu ține bine volumul, atunci o astfel de frumusețe nu va funcționa. Cu siguranță, în mâinile capabile ale stiliștilor profesioniști totul va fi posibil.

femeie coafata in coc de nunta

Cocul voluminos este probabil cea mai de seară versiune a coafurii, care este potrivită pentru o sărbătoare la scară largă

Cocul înalt nu este potrivit pentru orice mireasă. Astfel, nu orice fată își poate permite să-și fixeze părul sus pe vârful capului, deoarece o astfel de coafură expune întregul gât, urechile și spatele capului. O coafură de nuntă cu coc înalt este potrivită mireselor îndrăznețe și încrezătoare în sine, care doresc să arate strălucitoare, proaspete și la modă.

Alte variațiuni ale coafurii: Cum să realizezi un coc perfect

Dacă îți place părul drept, trebuie să acorzi atenție maestrului pentru a vă asigura că toate firele de păr de pe cap sunt netezite uniform. De asemenea, cocul poate fi decorat cu o floare voluminoasă sau cu diademă. Dacă ai ales bucle, atunci buclele neglijente pot adăuga lejeritate și aerisire aspectului tău. Această coafură poate fi făcută cu propriile mâini, adunând lejer părul în vârful capului folosind fixativ de înaltă calitate.

Dacă decizi să faci o coafură înaltă, atunci cel mai bine este să fixezi voalul cu agrafe invizibile sub coc. În acest fel, vei demonstra frumusețea coafurii tale, iar voalul va fi bine fixat.

mireasa coafata in coc de nunta

Unele mirese preferă un coc perfect neted

Coafurile de nuntă cu coc se fac la nivelul mijlociu al capului, ridicând ușor părul din spatele capului. În vârful acestuia, maestrul face o grămadă mică pentru a forma o coafură voluminoasă. Adesea, la coc se adaugă împletituri franțuzești mici și țesături neobișnuite de păr. Cocul poate fi decorat cu un accesoriu stilat care se potrivește cu stilul rochiei tale.

Pentru ca coafura de nuntă să pară și mai romantică, eliberează două șuvițe mici lângă față și ondulează-le cu un ondulator.

O coafură cu coc de nuntă  jos este cel mai frecvent făcut pentru o nuntă de un iubitori de clasici și discret șic. Maestrul colectează cu grijă părul chiar în spatele capului, completându-l cu accesorii mici. Această coafură de nuntă arată grozav cu breton, deoarece cocul jos nu supraîncărcă imaginea.

femeie coafata in coc de nunta

Acest stil de coafură, poate fi realizat prin sublinierea texturii șuvițelor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *