Prima pagină » Stiri si curiozitati » Coafuri pentru cununie civilă. Secrete de înfrumusețare care te vor ajuta să strălucești în ziua cea mare

Coafuri pentru cununie civilă. Secrete de înfrumusețare care te vor ajuta să strălucești în ziua cea mare

05 sept. 2023, 12:52,
BZI.ro, în Stiri si curiozitati

Multe domnișoare vor să afle de la specialiști care sunt cele mai frumoase coafuri pentru cununie civilă. La marele eveniment, fiecare femeie își dorește să arate perfect și acordă o importanță deosebită nu doar podoabei capilare, ci și machiajului, manichiurii și vestimentației. Iată câteva secrete de înfrumusețare care te vor ajuta să strălucești în ziua cea mare.

Coafuri pentru cununie civilă

Orice femeie vrea să arate impecabil în ziua în care rostește marele răspuns la Starea Civilă. Când vine vorba de ținută, domnișoarele sunt exrem de atente la fiecare detaliu, fie că este vorba de coafură, machiaj, manichiură și rochie.

Când vine vorba de coafuri pentru cununia civilă, ideile sunt spectaculoase, inedite și pot fi adaptate după preferințele fiecărei domnișoare. Coafura trebuie să fie în perfectă armonie cu ținuta în ziua cea mare.

Coafura trebuie să se potrivească și cu machiajul, dar și cu forma feței. Femeile cu părul lung optează de obicei pentru o coafură cu bucle lejere sau cu împletituri, dar la fel de bine se potrivește la marele eveniment și un coc lejer pentru cele care adoră stilul clasic, simplu și elegant.

Pentru domnișoarele care au părul mediu la modă sunt coafurile drepte sau cele cu bucle valuri. Femeile cu părul scurt pot opta pentru o coafură retro sau pentru una tip bob asimetric.

Cum să ai un look perfect în ziua cea mare

Când vine vorba de podoaba capilară și de coafuri, doamnele și domnișoarele se întrec în tot felul de trucuri de înfrumusețare. În ziua cea mare ideale sunt niște coafuri rafinate, elegante și de efect. Coafurile pentru cununia civilă sunt spectaculoase  și te vor face să arăți minunat dacă ții cont de câteva recomandări din partea specialiștilor. Coafura trebuie să fie în funcție de forma feței și să scoată în evidență trăsăturile superbe ale fiecărei femei.

Pentru o față alungită  sunt perfecte coafurile rotunde, cu multe șuvițe lejere și un breton elegant. Femeile care au fața ovală pot alege la cununia civilă un coc lejer accesorizat cu o coroniță cu pietricele.

Domnișoarele care au o față rotundă pot alege o coafură dreaptă, părul fiind întins cu placa și  având volum ușor la rădăcină. Pentru cele care au fața pătrată se potrivesc de minune coafurile cu bucle în valuri, cu bulce proeminente sau cu bucle lejere. Coafurile pentru cununia civilă trebuie să se armonizeze și cu ținuta. Dacă alegem o rochie lungă, scurtă, midi sau vaporoasă în ziua cea mare, coafura trebuie să completeze ținuta și să ofere un aer elegant, romantic și spectaculos.

Coafurile de cununie civilă sunt diverse și pot fi adaptate după cerințele fiecărei domnișoare pentru a arăta perfect în ziua cea mare. Podoaba capilară, machiajul, vestimentația și manichiura vor crea un look atrăgător și vom fi în centrul atenției. O importanță aparte o are și machiajul. Specialiștii în beauty recomandă make-up-ul natural, în nuanțe calde, pastelate, care să pună în evidență trăsăturile fizice ale unei femei. Manchiura este la fel de importantă. Domnișoarele care vor să iasă din tipare pot alege o manichiură ombre, în culori calde, care să se potrivească la ținuta sofisticată de la cununia civilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *