Coafuri păr scurt nuntă. Cum îți poți aranja și accesoriza părul la ocazii speciale

04 dec. 2023, 13:12
BZI.ro, în Lifestyle

Nu este necesar să ai un păr lung pentru a arăta senzațional la o ocazie specială. În ziua de astăzi, opțiunile de coafare a părului tuns bob, pixie sau orice altă tunsoare scurtă sunt numeroase. Astfel încât, dacă ai fost invitată la o nuntă, cu siguranță poți găsi multe variante pline de farmec pentru coafuri păr scurt nuntă. Poți alege ruta clasică optând pentru un coc mic cu șuvițe ce îți încadreză chipul, sau poți opta pentru ceva cu un pic de atitudine, cum ar fi stilul “fauxhawk”.

Coafuri păr scurt nuntă

Pixie este o frizură foarte scurtă și simpatică, iar la ocazii speciale poți încerca să-i oferi fluiditate și dimensiune cu câteva bucle scurte. Tot ce trebuie să faci este să îți stilizezi părul cu o cremă de coafat, și să folosești un ondulator subțire sau placă de îndreptat mică pentru a obține cârlionții doriți.

Accesoriile de păr sunt binevenite atunci când vrem să ne aranjăm într-un mod deosebit, iar diadema din flori vă ajută să obțineți o aură de zână bună. Optează pentru o cărare pe mijloc și părul dat în spatele urechilor, pentru un finisaj elegant.

Pentru un aer glamour specific Hollywood-ului de altădată, alege un bob cu bucle lejere. Pentru a face asta, aplică spumă la rădăcini, apoi pulverizează un spray texturizant pe lungimi pentru a-i adăuga volum.
Conferă un plus de picanterie look-ului tău cu detalii inspirate din Spania, precum un trandafir roșu supradimensionat, buze îndrăznețe și cercei supradimensionați asortați cu o tunsoare dreaptă, până la umeri.
Intensifică un stil scurt și elegant prin adăugarea de textură și volum în partea din față a coafurii tale pentru un aer mai nonconformist la o tunsoare care altfel este minimalistă. Joacă-te cu accesorii care sunt cool și neașteptate, precum purtarea unor cercei diferiți sau a unui set cu linii asimetrice.

Accesoriile sunt cheia în obținerea unui aspect sofisticat

Cheia pentru a obține un “wet look” impecabil nu este apa, ci serul corect pentru păr. Atunci când optezi pentru un stil relaxat în ceea ce privește alegerea vestimentară, lasă-ți onduleurile să se usuce în mod natural, apoi finalizează cu un ulei de netezire și un spray texturizant.

Onduleurile dezordonate sunt o altă modalitate încântătoare de a-ți coafa părul tuns bob. Această coafură poate fi purtată fără niciun ornament, dar arată, de asemenea, minunat asociată cu un accesoriu drăguț.
Un accesoriu de păr statement nu este rezervat doar doamnelor cu păr lung sau mediu. Acestea pot arăta uimitor și pe cineva cu o tunsore pixie. Vei obține un look elegant, în mod deosebit dacă vei opta pentru o diademă cu cristale sau cu detalii aurii, și pentru un machiaj impecabil, desigur!

Un coc scurt și ondulat cu câteva șuvițe libere în jurul feței poate arăta atât de romantic dacă îl accesorizezi cu o bentiță cu flori mici și câteva șuvițe libere în jurul feței. Este o modalitate excelentă de a-ți ține părul departe de față, în timp ce arăți totuși delicată și frumoasă. Împletiturile adaugă un plus suplimentar coafurilor din păr scurt pentru nuntă, și scot în evidență reflexele și nuanțele șuvițelor de păr.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *