Prima pagină » Stiri si curiozitati » Coafuri păr lung coadă elegantă. Cum să obții un look grațios respectând câteva reguli simple

Coafuri păr lung coadă elegantă. Cum să obții un look grațios respectând câteva reguli simple

18 nov. 2022, 10:23,
în Stiri si curiozitati

Printre cele mai în trend coafuri pentru păr lung este coada elegantă de cal. Aceasta este o coafură clasică. Realizarea coafurii nu necesită dispozitive speciale sau abilități deosebite. Conform stiliștilor, această coafură este una dintre cele mai sexy și grațioase.

Designul ar fi tandemul perfect pentru o rochie de seară lungă și strâmtă. Coafura arată minunat și cu o rochie de cocktail. Acest look este potrivit chiar și pentru sala de sport sau pentru ieșirile ocazionale cu prietenii. Este genul de stil care poate fi cartea ta de vizită în orice situație. S-ar putea să fie dificil la început și rezultatul să nu fie cel ideal, dar cu puțină practică și răbdare, vei obține un look deosebit.

femeie cu o coada de cal

Coafura arată minunat și cu o rochie de cocktail

Coafuri păr lung coadă elegantă. Indicații pas cu pas despre cum să faci un look deosebit

Părul lung și sănătos este mândria fiecărei femei. Fetele cu șuvițe lungi arată feminin și luxos. Cu toate acestea, pentru ca părul să aibă un aspect adecvat, trebuie să aveți grijă de el, să-l strângeți într-o coafură sau să îl porți mereu îngrijit.

Pentru a realiza coafura este necesar să usuci părul spre baza cozii. Pentru asta în primul rând, ia un uscător de păr și o perie mare. Stiliștii cred că secretul unei cozi de cal perfecte este să îți modelezi coafura cu aer cald.

femeie cu o coada de cal

Aceasta este o coafură clasică

Fixați parul la nivelul creștetului capului. În acest fel, va fi mai ușor să ajustați poziția coafurii după aceea. Pentru a netezi toate neregularitățile înainte de a o fixa cu o bandă, este mai bine să folosiți un pieptene cu fire naturale mici. În completare, neteziți părul cu o cremă de coafat și piepteni fini.

Dacă doriți să adăugați mai mult volum, în această etapă, mai întâi periați ușor șuvițele inferioare ale jumătății superioare și abia apoi faceți coada de cal. Pentru a scăpa de „cocoașe”, puteți pulveriza părul de dedesubt cu o apă normală sau cu un spray de styling.

Cum să finisezi coafura. Secretele stiliștilor

Pentru un finisaj perfect al coafurii poți opta pentru ascunderea unei benzi de cauciuc. Acest pas poate fi sărit, dar dacă doriți să ascundeți o bandă elastică în coafura, este suficient să luați o șuviță subțire de păr din coada de cal și să o înfășurați în jurul bazei. Dacă părul dvs. este lung, trebuie să faceți acest lucru de mai multe ori și să o fixați cu o acadea.

femeie cu o coada de cal

Părul lung și sănătos este mândria fiecărei femei

Este foarte important să nu uitați să fixați coafura. Aplicați un lac de fixare mediu spre puternic și pulverizați-l pe coada de cal. Aici trebuie să acordați o atenție deosebită atât locului în care este fixată coada de cal, cât și întregii benzi de păr, care este aproape de cap pentru a evita formarea de bucle. Este bine să știi că această coafură este versatilă pentru orice vârstă.

Înainte de a începe să îți realizezi coafuri pe păr lung sau să faci o coadă elegantă, trebuie să pregătești părul. Rezultatul final și impresia generală a coafurii depinde de pregătiri. Părul lung trebuie să fie curat și proaspăt pentru a putea realiza o coadă de cal frumoasă. Folosiți un șampon care se potrivește structurii părului dumneavoastră și balsam dacă părul dumneavoastră este uscat, fragil sau rebel. După spălare, periați-vă bine părul și uscați-l cu uscătorul.

femeie cu o coada de cal

Designul ar fi tandemul perfect pentru o rochie de seară lungă și strâmtă

 

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024