Prima pagină » Stiri si curiozitati » Coafuri păr lung bucle și tapat: Cum să realizezi cel mai în vogă look pentru 2022

Coafuri păr lung bucle și tapat: Cum să realizezi cel mai în vogă look pentru 2022

10 feb. 2022, 11:33,
în Stiri si curiozitati

Femeile care au părul ondulat le este ușor să găsească coafuri pe păr lung cu bucle și tapat. Părul luxos, lung și buclat este cu adevărat o comoară pentru orice fată. Nu toată lumea se poate lăuda cu o asemenea podoabă capilară. Însă, pentru a avantaja un astfel de păr trebuie să alegi o coafură potrivită.

Proprietarele părului ondulat care au trecut de 40 de ani le este uneori greu să aleagă o tunsoare sau o coafură potrivită. Pentru a reuși să coafeze părul cu bucle trebuie să aleagă o tunsoarea potrivită. În cazul în care părul nu este tuns potrivit acesta va ieși în direcții diferite. Iar coafarea va deveni o adevărată tortură. Părul lung cu bucle și tapat evidențiază, atât machiajul, cât și trăsăturilor feței. Dacă fața ta nu are o formă ovală sau clasică, ar trebui să fii deosebit de atentă la alegerea unei coafuri.

femeie cu par lung in bucle si tapat

Pentru a realiza coafuri pe păr lung cu bucle și tapat este necesar să ai un feon sau o placă

Coafuri păr lung bucle și tapat: Cum să alegi coafura potrivită pentru tine

Părul lung creț, tapat și dezordonat este unul dintre cele mai mari tendințe în coafurile sezonului. Îndeosebi pentru un eveniment special sau nuntă. Crearea unei coafuri, fără ajutorul unui specialist necesită cunoașterea unor trucuri.

Una dintre cele mai simple moduri de a face bucle pe părul lung este folosirea unui difuzor. Această metodă este adesea folosită de stiliști la spectacole atunci când trebuie să creeze nu una, ci mai multe coafuri similare într-un timp extrem de scurt.

Pentru a efectua coafura este necesar să aplici puțin mousse de coafat pe părul umed și curat și să-l piepteni ușor cu mâinile pe toată lungimea. Cel mai bine este să fixezi buclele naturale rezultate cu un uscător de păr care are și difuzor. Este important să-ți usuci bine părul de la rădăcini până la vârfuri, iar în 15 minute vei obține o coafare în trend, cu un efect neglijent. Această coafură arată extrem de frumos pe o culoare de balayage ciocolatiu.

femeie cu par lung in bucle si tapat care zambeste

Dacă fața ta nu are o formă ovală sau clasică, ar trebui să fii deosebit de atentă la alegerea unei coafuri

Dacă doriți să creezi bucle cu amplitudine mai mare, păstrând în același timp naturalețea șuvițelor, părul umed trebuie împărțit în mai multe părți. Ulterior răsucește alternativ fiecare în mici cocuri, uscând părul cu un feon. Rezultatul ar trebui să fie extrem de deosebit. Această coafură este extrem de potrivită atât pentru o mireasă, cât și pentru o nașă la nuntă.

Cum să realizezi rapid o coafură în trend: Secretele specialiștilor

Buclele tapate la modă cu efect de neglijență deliberată sunt ușor de creat cu ajutorul unei plăci de îndreptat părul. Această tehnică a fost inventată de stiliști, iar fanii pricepuți ai buclelor o stăpânesc de mult. Pentru a realiza coafura trebuie să îți împărți părul în șuvițe medii. Ulterior să rotiți o șuviță de păr cu placa, astfel încât aceasta să fie perpendiculară pe cap și cât mai aproape de baza părului.

femeie cu par lung in bucle si tapat

Pentru a reuși să coafeze părul cu bucle trebuie să aleagă o tunsoarea potrivită

Ținând vârful șuviței, întoarceți ondulatorul la 180 de grade și glisează ușor în jos 2-3 centimetri. Apoi întoarce fierul din nou la 180 de grade, dar în cealaltă direcție. Cu astfel de mișcări într-o direcție și în cealaltă, trebuie să aduci stylerul până la capătul șuviței.

Pentru a obține o coafură perfectă este necesar să faci același lucru cu fiecare șuviță. La final, combină toate șuvițele individuale și poți să le tapezi cu un pieptene. Stylingul arată deosebit de impresionant pe părul scurt și mediu de culoare brunet.

Pentru a realiza coafuri pe păr lung cu bucle și tapat este necesar să ai un feon sau o placă. Folosind aceste ustensile pentru coafare vei reuși rapid să-ți creezi un look inedit. Cu siguranță, dacă coafura va fi potrivită cu un machiaj elegant vei reuși să impresionezi la orice eveniment.

femeie cu par lung in bucle si tapat

Părul lung creț, tapat și dezordonat este unul dintre cele mai mari tendințe în coafurile sezonului


Leacuri băbești pentru bătături: Cum să scapi de durere în mod natural

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *