Prima pagină » Stiri si curiozitati » Coafuri păr lung: Bucle lejere în doar câteva minute

Coafuri păr lung: Bucle lejere în doar câteva minute

28 feb. 2022, 10:20,
în Stiri si curiozitati

Printre cele mai în trend coafuri pe păr lung, buclele lejere ocupă locul fruntaș. Nici cel mai frumos machiaj nu v-a arăta suficient de spectaculos dacă părul femeii nu este aranjat. De aceea este atât de important să acorzi o atenție deosebită coafurii.

Proprietarele părului lung își pot permite experimentarea multor tipuri de coafuri. Dar buclele ușoare arată deosebit de impresionante pe șuvițele luxoase. Această coafură umple imaginea femeii de tandrețe, feminitate și romantism. De asemenea, coafura arată spectaculos pe o tunsoare în tip V. Poți crea valuri lejere în diferite moduri, astfel încât fiecare fată să găsească cu ușurință o opțiune pentru a realiza această coafură.

femeie bruneta cu parul lung coafata in bucle lejere

Cu ajutorul bigudiurilor poți realiza coafuri pe păr lung obținând bucle lejere perfecte

Coafuri păr lung: Bucle lejere pentru un plus de feminitate imaginii tale

Pentru a realiza această coafură trebuie, în primul rând,  să-ți speli foarte bine părul. Trebuie să știi că nici un șampon uscat nu va salva situația dacă părul tău are un luciu gras. Specialiștii recomandă să utilizezi șampoane blânde, potrivite pentru tipul tău de păr. Spală-ți părul de două ori pentru a obține efectul maxim al procedurii.

Apoi aplică o mască hrănitoare, balsam sau balsam pe șuvițe de-a lungul întregii lungimi pentru o pieptănare ușoară. Nu ar trebui să aplici un astfel de produs în zona rădăcinii, deoarece în acest fel vei priva buclele de volum.

După spălarea părului, șterge ușor firele cu un prosop, usucă-le puțin și aplică mousse sau spumă pentru volum pe rădăcini. Alege un produs strict în funcție de tipul tău de păr. Dacă firele sunt subțiri, evită produsele prea grele, precum ceară sau alte geluri. Pe lungimea părului, poți aplica o cantitate mică de produs pentru a adăuga strălucire sau fixare. Este important să nu aplici prea mult produs. Riști ca părul tău să arate dezordonat, neîngrijit și lipsit de volum.

Următorul pas spre o coafură perfectă este uscarea părului. Acest lucru se realizează cu ajutorul unui  uscător de păr cu difuzor. Dacă intenționezi să faci bucle fără ondulator sau placă, atunci firele trebuie lăsate ușor umede. În consecință, înainte de a utiliza stylers-urile, firele de păr trebuie să fie complet uscate. De asemenea, această coafură arată extrem de excepțional cu breton.

femeie blonda cu parul lung coafata in bucle lejere

Este posibil să obții o coafură perfectă apelând la opțiunile tradiționale pentru a crea unde moi

Metode de bază pentru ondulare: Cum să obții rapid coafura mult dorită

Este posibil să obții o coafură perfectă apelând la opțiunile tradiționale pentru a crea unde moi. Fără efecte termice, folosind mijloace improvizate cu siguranță poți obține bucle perfecte. De asemenea, sunt eficient și metodele mai moderne de așezare, folosind echipamente speciale.

Tot mai multe femei obțin bucle lejere împletind mai multe codițe. Aceasta este cea mai ușoară și mai accesibilă metodă de a crea bucle aerisite. Nu ai nevoie absolut de nici o abilitate specială. În același timp, această coafare nu dăunează deloc structurii părului. Pur și simplu împletește fire ușor umede în 1, 2 sau mai multe împletituri. Cu cât împletitura este mai groasă, cu atât buclele vor fi mai mari.

Pentru ca părul să ia forma dorită, va trebui să ții părul împletit timp de cel puțin 4-5 ore. Cel mai bine este să realizezi împletiturile noaptea. Astfel este mult mai ușor. Coafura nu interferează deloc cu somnul, nu trebuie să numeri orele, iar dimineața obții deja un stil șic. Alături de un machiaj corespunzător, această coafură poate fi purtată și de mirese.

femeie blonda cu parul lung coafata in bucle lejere

Pentru a realiza această coafură trebuie, în primul rând, să-ți speli foarte bine părul

Alte metode pentru a obține un look inedit: Cele mai folosite tehnici pentru realizarea buclelor lejere

Aceasta este o opțiune de styling la fel de simplă și eficientă. Pentru a obține bucle frumoase, este bine să împarți șuvițele de păr în 2 sau 4 secțiuni. Ulterior este bine să faci cozi de cal și să le fixezi cu o bandă elastică. După care răsucește-ți părul într-un mănunchi și fixează-l. Dacă dorești bucle de-a lungul întregii lungimi, atunci flagelul ar trebui făcut chiar în partea de sus a capului. Avantajul acestei metode constă în faptul că ea nu necesită instrumente speciale, abilități și mult timp. Trebuie să știi că dacă părul tău este foarte lung, nu va fi foarte confortabil să dormi. Buclele arată impresionant pe orice culoare a părului, inclusiv pe nuanța de ciocolatiu.

Cu ajutorul bigudiurilor poți realiza coafuri pe păr lung obținând bucle lejere perfecte. Bigudiurile pot fi de orice natură. Mari sau mici, termice sau regulate, rotunde sau alungite. Pentru a obține un look excepțional, alege varianta potrivită în funcție de dimensiunea buclelor dorite și de ușurința în utilizare. Pentru a le aplica rulează șuvițele ușor umede pe bigudiuri de la capăt, urcând la nivelul dorit. După ce toate șuvițele sunt răsucite, poți lăsa părul tău câteva ore să se usuce în mod natural, căpătând o nouă formă.

femeie blonda cu parul lung coafata in bucle lejere

Proprietarele părului lung își pot permite experiemntarea multor tipuri de coafuri

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024