Prima pagină » Stiri si curiozitati » Coafuri în coadă pentru nuntă: Cum să arăți stilat la un astfel de eveniment

Coafuri în coadă pentru nuntă: Cum să arăți stilat la un astfel de eveniment

09 feb. 2022, 10:45,
BZI.ro, în Stiri si curiozitati

Atunci când vrei să arăți irezistibil alege coafuri în coadă pentru nuntă. Există o serie de interpretări diferite ale acestei coafuri deosebite. De asemenea, coafura are una dintre pozițiile de lider în revistele de modă pe parcursul multor ani. O coafură strălucitoare, stilată și jucăușă este cheia unui look de nuntă uimitor.

Există mai multe tipuri de coadă. Coada de cal înaltă și orientală. Coadă aranjată în partea de jos a capului și cea tapată cu volum. Acum ceva timp, mulți specialiști susțineau că această coafură de nuntă este un stil dezordonat și leneș. Însă, timpul nu stă pe loc. În fiecare an acesta vine cu tot mai multe produse cosmetice noi pentru îngrijirea părului. Datorită unor astfel de produse, accesorii frumoase și imaginație, coafura coada de cal nu mai arată ieftin. Dimpotrivă, acum o astfel de coafură devine extrem populară.

femeie coafata in coada

Astăzi, o nașă preferă o coafură minimalistă și foarte elegantă în locul uneia elaborate cu mulțime de agrafe

Coafuri în coadă pentru nuntă: Cum să te coafezi în cea mai specială zi

Împletiturile și codițele împletite au devenit o nouă tendință în industria nunților. Astăzi, o nașă preferă o coafură minimalistă și foarte elegantă în locul uneia elaborate cu mulțime de agrafe. Din acest motiv, acum coafurile în coadă sun considerate simple, versatile și comode. Este potrivită pentru orice vârstă, pentru orice ținută și machiaj. Această coafură poate fi efectuată pe orice lungime a părului și pe orice formă a feței.

Datorită faptului că această coafură este luxuriantă, poate fi efectuată în diferite moduri. Atât cu bucle, cât și întinsă cu placa foarte bine. Pentru mirese, coada poate fi accesorizată cu o diademă. Aceasta fiind un decor extrem de frumos pe cap. Acest decor încadrează părul, ascunde benzile elastice sau agrafele, dacă acestea au se văd în păr.

Iar invitatele pot să folosească o panglică din satin cu flori pentru a sublinia look-ul sofisticată. Banda se înfășoară în jurul cozii. Înfășurând ușor coada, panglica arată foarte elegant. O coada de cal oriental poate fi făcută din orice tip de păr, fie că este neted sau creț.

doua femei coafate in coada

Datorită faptului că această coafură este luxuriantă, poate fi efectuată în diferite moduri

Cum să accesorizezi magnific coada de cal: Secretele specialiștilor

Baza unei astfel de cozi magnifice nu este o părul, ci o bandă elastică sub forma unei gogoși, care este fixată în interiorul cozii. Părul este distribuit uniform în jurul unei astfel de „gogoși”. Pentru a da  volum acesteia și a ascunde „gogoșa”, sunt folosite diverse decorațiuni.

Avantajul unei astfel de coafuri este că, în ciuda vremii, a prezenței vântului sau a unui fel de activitate sub formă de jocuri de nuntă, o astfel de coafură nu se va strica până la sfârșitul sărbătorii. Coada va rămâne la fel de frumoasă și elegantă.

femeie coafata in coada

Există o serie de interpretări diferite ale acestei coafuri deosebite

Această coafură este populară chiar și în rândul femeilor de peste 60 de ani. Coada de cal este cea mai rapidă coafură care se poate face pentru o nuntă. Iar dacă vrei o coadă tapată tot ce trebuie să faci este să umezești ușor părul și să îi dai volum cu un pieptene cu dinți mici.

Pentru a accesoriza coafurile în coadă pentru nuntă poți folosi un ac de păr cu perle sau cristale. Acestea vor adăuga luminozitate și strălucire unui astfel de look. Aceste agrafe de păr pot fi folosite și decorate cu flori naturale sau artificiale.

femeie coafata in coada

O coafură strălucitoare, stilată și jucăușă este cheia unui look de nuntă uimitor


Leacuri băbești pentru bătături: Cum să scapi de durere în mod natural

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *