Prima pagină » Stiri si curiozitati » Coafuri elegante: Look-urile care au cucerit podiumurile la „Fashion Week”

Coafuri elegante: Look-urile care au cucerit podiumurile la „Fashion Week”

07 mart. 2022, 10:18,
în Stiri si curiozitati

Printre cele mai în trend coafuri elegante se numără cele boho chic, valurilor de la Hollywood și părul aranjat cu volum. Aceste coafuri reușesc să completeze perfect orice imagine. Cu siguranță, vestimentația a încetat deja să mai fie un atribut al individualității. Iar machiajul sau absența acestuia spun, de asemenea, foarte puțin despre personalitatea proprietarei, astfel toată atenția este îndreptată spre păr.

Secretul stilului elegant constă în simplitatea sa vizuală. Chiar dacă ai petrecut o jumătate de oră creând-o, alegând cu grijă firele, așezând și fixând coafura cu lac, există probabilitatea că look-ul nu va arăta la fel de rafinat cum ți-ai fi dorit. Astfel, pentru a arăta modern și elegant ar trebui să realizezi o coafura care ar părea că a fost făcută cu o secundă înainte de a pleca de acasă. Cu siguranță, părul răvășit și o coafură cu un aspect nefinisat va arăta extrem de actual.

femeie cu parul coafat elegant

Astfel, pentru a arăta modern și elegant ar trebui să realizezi o coafura care ar părea că a fost făcută cu o secundă înainte de a pleca de acasă

Coafuri elegante: Secretele hair-styli-știlor pentru a identifica look-ul potrivit

Hair-styli-știi spun că este mai bine să studiezi galeria de coafuri elegante folosind fotografii cu femei celebre. De exemplu, frumusețea de Brigitte Bardot a captivat atât de mulți oamenii încât a fost numită chiar și o coafură în cinstea ei. După triumful filmului „Babette Goes to War”, stilul, ca cel al lui Bardot, a devenit cel mai popular și nu și-a pierdut actualitatea până în prezent.

Babette este o coafură versatilă și în același timp unică. Babette cu elemente de decor, voal, panglici, flori și alte accesorii, este aleasa invariabil de mirese și absolvente. Dar, trebuie să știi că acest look arată elegant și în viața de zi cu zi. Îndeosebi, coafură arată spectaculos în combinație cu topuri, cămăși albe și rochii business. Cu o anumită îndemânare și practică, poți realiza coafura cu 10 minute înainte de a merge la muncă. Acest look, cu siguranță, îți va evidenția caracterul rafinat și personalitatea.

femeie cu parul coafat elegant

Este important să știi că un clasament al celor mai preferate coafuri ale designerilor poate conduce un grup întreg

Este important să știi că un clasament al celor mai preferate coafuri ale designerilor poate conduce un grup întreg. De la sezon la sezon, un coc pe părul îngrijit strâns sau dezordonat fulgerează pe podiumurile săptămânilor modei. Este ușor de explicat dragostea populară a designerilor și stiliștilor pentru acest stil. De asemenea, nu va dura mai mult de cinci minute pentru a crea coafura. La o examinare mai atentă, reiese că părul adunat sau legat cu o panglică de mătase, este acel look care oferă o eleganță imediată imaginii, nefiind deloc atât de simplu pe cât pare. De asemenea, acest look poate fi perfect completat de un breton subțire.

Idei de look-uri inspirate de pe podium: Ce alte coafuri elegante au defilat la „Fashion Week”

Coada joasă nu este o coafură deosebit de remarcabilă, dar odată ce adaugi un element decorativ, totul se va schimba. Atunci când realizezi coafura încearcă să faci o coadă joasă, lejeră și ușor neglijentă, legând-o nu cu un elastic cu arc, ci cu o panglică de mătase simplă. Accesoriile sunt cele care fac coada de cal elegantă. O altă regulă de aur, coafurile elegante ar trebui făcute pe părul curat și sănătos.

femeie coafata elegant

Babette este o coafură versatilă și în același timp unică

Cu siguranță nu este deloc dificil să răsucești bucle dacă ai un spray de protecție împotriva temperaturii, un ondulator, mâini, o oglindă și răbdare. Din păcate, nu toată lumea reușește să facă valuri îngrijite și simetrice la început. Buclele elastice umplute cu lac arată complet neatrăgătoare și vor anula toate eforturile de a crea un look modern. Dacă încă înțelegi abilitatea de a crea valuri, atunci poți încerca o opțiune sigură, să aduni bucle într-o coafură. Un astfel de stil aerisit și romantic se mai numește și coafura greacă, fiind potrivită pentru un botez.

Pentru a crea una dintre cele mai în vogă coafuri elegante trebuie să împarți părul în șuvițe, ondulând fiecare șuviță de la mijloc până la vârfuri cu un ondulator. Buclele vor adăuga volum coafurii. Pune, de asemenea, o panglică subțire pe cap, trece-o în față la nivelul creșterii părului, și în spate pe sub șuvițele inferioare. Ulterior aplică metodic panglica în jurul părului. Pe laterale poți elibera câteva fire subțiri.

femeie cu parul coafat elegant

Hair-styli-știi spun că este mai bine să studiezi galeria de coafuri elegante folosind fotografii cu femei celebre

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
10 august 2024
10 august 2024