Prima pagină » Stiri si curiozitati » Coafuri cu împletituri. Cum să atragi privirile tuturor cu o coafură spectaculoasă

Coafuri cu împletituri. Cum să atragi privirile tuturor cu o coafură spectaculoasă

25 aug. 2023, 13:37,
BZI.ro, în Stiri si curiozitati

Multe doamne și domnișoare optează pentru superbele coafuri cu împletituri. Fie că au părul lung sau mediu, femeile aleg să își facă o împletitură discretă sau extravagantă pentru a obține un look fresh. Coafurile cu împletituri sunt delicate, romantice, surprinzătoare, mereu la modă și ideale la orice ocazie. Iată cum să atragi privirile tuturor cu o coafură spectaculoasă.

Coafuri cu împletituri

Dacă vrem să fim în centrul atenției cu un look fresh, elegant și atrăgător, putem opta pentru câteva idei de coafuri cu împletituri. Împletiturile merg de minune vara, cu rochii vaporoase, dar și în sezonul de primăvară sau toamnă, indiferent dacă sunt împletituri lejere, voluminoase, texturate sau cele de tip sirenă.

Printre cel mai apreciate împletituri de către doamne se află împletitura coadă de pește, coroana împletită, cocuri împletite, microîmpletituri și multe alte tehnici.

Cu aceste coafuri vom obține un look elegant, rafinat și cu siguranță vom atrage multe priviri. O coafură cu împletituri este ideală și la o petrecere, fie că este vorba de o nuntă, de o aniversare sau de un banchet. La fel de bine putem să împletim părul și atunci când vrem să ieșim în oraș sau să avem un look fabulos la muncă.

Coafurile cu împletituri sunt elegante, rafinate și mereu la modă. Dacă potrivim acest tip de coafură cu vestimentația adecvată, cu un machiaj discret și cu niște accesorii deosebite, cu siguranță vom ieși din tipare, iar aprecierile nu vor întârzia să apară.

Idei spectaculoase pentru o coafură perfectă

Una dintre cele mai îndrăgite coafuri împletite este împletitura coadă de pește. Aceasta este ușor de realizat și este ideală pentru părul fin și subțire deoarece acest tip de împletitură oferă volum. O altă idee de coafură este coroana împletită. Tot părul este împletit sub forma unei cozi care va încadra perfect chipul. Cocurile împletite au și ele un efect spectaculos. Un coc împletit pentru o coafură lejeră de zi sau un coc elegant de seară vor oferi doamnelor sau domnișoarelor un look rafinat, elegant și atrăgător.

Altfel stau lucrurile când vine vorba de microîmpletituri. Acestea sunt mai dificil de realizat și necesită mai multă îndemânare și pricepre, însă rezultatul va fi spectaculos. Microîmpletiturile sunt realizate cât mai aproape de rădăcina părului, pe șuvițe subțiri, plasate în creștetul capului sau pe o parte. Aceste microîmpletiuri arată foarte bine pe părul lung, iar dacă folosim un accesoriu de păr deosebit, rezultatul va fi atrăgător.

Coafurile cu împletituri sunt elegante, rafinate și perfecte pentru orice oczie. Fie că le facem pe un păr lung sau mediu, ideile unt diverse și cu siguranță vom reuși să ieșim din tipare cu o coafură deosebită. Printre cele mai apreciate coafuri cu împletituri se află împletitura coadă de pește. Aceasta se potrivește cu orice ținută, la orice ocazie și se face foarte rapid. În cazul femeilor care adoră stilul clasic, simplu, dar în același timp elegant, ideale sunt cocurile lejere împletite. Cu siguranță un coc lejer se va potrivi de minune cu o ținută de vară vaporoasă. Microîmpletiruile sunt mai greu de realizat, necesită timp și imaginație, însă rezultatul va fi pe măsura așteptărilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
06 iulie 2024
06 iulie 2024