Prima pagină » Stiri si curiozitati » Coafură coadă de cal. Cum să îți aranjezi părul într-un mod versatil

Coafură coadă de cal. Cum să îți aranjezi părul într-un mod versatil

22 sept. 2023, 12:54,
în Stiri si curiozitati

Multe femei optează pentru o coafură coadă de cal. Aceasta poate fi adaptată la orice ocazie, iar cu un accesoriu rafinat, putem obține o coafură elegantă. Iată cum să îți aranjezi părul într-un mod versatil.

Coafură coadă de cal

Când vine vorba de coafuri și de podoaba capilară, femeile acordă o importanță deosebită. Doamnele și domnișoarele sunt atente la modul în care își aranjează părul, în funcție de eveniment, de momentul zilei, de machiaj sau de vestimentație.

Una dintre cele mai versatile coafuri este cea tip coadă de cal. Această coafură poate fi transformată foarte ușor dintr-una simplă în una sofisticată, elegantă sau îndrăzneață. Coada de cal este perfectă mai ales la birou, la o întâlnire în oraș cu prietenii, dar la fel de bine poate fi aleasă și pentru o petrecere. În acest caz, coafura coadă de cal împletită este alegerea perfectă.

Coafura coadă de cal este ideală pentru părul lung și mediu. Dacă accesorizăm coafura cu o clamă cu pietricele sau cu motive florale, vom obține un look fabulos. Pe lângă coafură, reprezentantele sexului frumos sunt atente și la machiaj.

Specialiștii în domeniul de beauty recomandă machiajul natural, în nuanțe de nude, iar în ceea ce privește coafura și tehnicile de aranjare a podoabei capilare, la modă sunt cele cu bucle, cu împletituri și cele tip coadă de cap, versatile și în ton cu tendințele.

Cum să ai un look fabulos în câțiva pași simpli

Dacă optăm pentru o coafură tip coadă de cal, trebuie să avem în vedere câteva trucuri ale specialiștilor în domeniu. Coafura tip de coadă de cal poate fi făcută în stil casual, putem opta pentru o coadă de cal rebelă, o coadă de cal voluminoasă, împletită sau cu bucle lejere.

Pentru a realiza această coafură avem nevoie de un elastic de păr și de o placă de pă sau un odulator. Dacă podoaba capilară este una ondulată, putem folosi un spray care să accentueze frumusețea buclelor, apoi putem prinde părul cu un elastic. Părul se piaptănă pe spate  și se prinde cât mai sus pentru a oferi podoabei capilare un plus de volum. Coada de cal împletită este alegerea perfectă pentru o ieșire în oraș sau pentru un eveniment festiv. Pentru a oferi coafurii un aspect spectaculos, elegant și rafinat, putem folosi un accesoriu de păr cu strasuri sau cu sclipici.

La fel de bine doamnele și domnișoarele pot alege o coafură coadă de cal voluminoasă, perfectă pentru o petrecere de seară. După ce părul a fost prins în coadă cât mai sus, iar la rădăcină a fost tapat, se acoperă elasticul cu o șuviță de păr, apoi se iau șuvițe mai groase și se fac bucle spre vârf. Se aplică un fixativ sau o spumă de păr, iar la final vom obține o coafură îndrăzneață, cu volum, care va atrage privirile tuturor.

Coafura tip coadă de cal poate fi transformată ușor dintr-una lejeră în una elegantă și rafinată, perfectă pentru un eveniment festiv. Acest tip de coafură se potrivește de minune la orice ocazie și va scoate în evidență trăsăturile feței.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *