Prima pagină » WoW! » Diverse » Coafor în vis. Ce înseamnă când visezi că te tunzi scurt
Coafor în vis. Ce înseamnă când visezi că te tunzi scurt

Coafor în vis. Ce înseamnă când visezi că te tunzi scurt

30 mart. 2021, 11:38,
în WoW!

Preoţii ne spun să nu mai credem aşa de mult în vise. Multe ne dau peste cap, ne zăpăcesc şi, în plus, nu avem darul de a le înţelege. Bunicii însă încercau să le tălmăcească. Spre exemplu, ei considerau că visul în care te tunzi e de bine, pentru că tai un rău făcut ţie. Totuşi, în majoritatea viselor, podoaba capilară e asociată cu pierderea controlului său cu o schimbare. Hai mai bine să vezi ce înseamnă când îţi apare coafor în vis ori când visezi că te tunzi scurt.

Visele în care te tunzi au semnificaţii multe. Cine are darul de a le „traduce” spune că pot prevesti unele schimbări, că anunţă o situaţie neplăcută ori că descriu ceva cu care te confrunţi în viaţa de zi cu zi.

Coafor în vis. Ce înseamnă când visezi că te tunzi la frizerie

Unii spun că, dacă visezi că te tunzi la coafor, înseamnă că eşti resemnat cu privire la ceva. Mai exact, te-ai resemnat în faţa problemelor cu care te confrunţi. De asemenea, e semn că îi laşi pe cei din jur să preia asupra lor greutatea care te apasă pe tine.

Ce înseamnă când visezi că te tunzi scurt

E semn, în primul rând, că îţi doreşti să ai parte de o schimbare radicală. De asemenea, bunicii spuneau că e bine că visezi că te tunzi scurt. Cică aşa tai răul care ţi l-a făcut cineva. Răul acesta face referire la vrăji şi farmece. De aceea, se recomandă să iei parte la Sfântul Maslu și la moliftele Sfântului Vasile. De rău sunt și visele în care îți apar cai. Oamenii în vârstă spun că ele prevestesc un mare necaz.
Iată alte semnificaţii ale acestui vis:

  • nu asimilezi destul de bine toate schimbările rapide care au loc în jurul tău;
  • vrei să te reconstruieşti de la zero;
  • posibil să ai probleme de sănătate, dacă ai părul lung şi visezi că te tunzi scurt.

Dacă te tunzi scurt în vis, deşi deja ai părul scurt, posibil să fie semn că te gândeşti cum să-ţi petreci timpul liber cu mai mult folos.

Ce înseamnă când visezi că te tunzi în oglindă

Dacă în vis ţi-ai apărut chiar tu, cu foarfeca în mână şi în faţa oglinzii, e semn că îţi cam face plăcere să te răneşti singur. Dar şi să observi ceea ce te afectează, deci îţi face rău. De asemenea, faptul că te priveşti în timp ce te tunzi poate însemna şi că vei avea ghinion sau că te vrei confrunta cu o situaţie neplăcută în familie.

Ce înseamnă când visezi că te tunzi cheală

Acest vis ar sugera că vrei să le arăţi celor din jur mai multe despre tine. Cu alte cuvinte, te arăţi întru totul, așa cum eşti. Dacă însă nu te razi complet, înseamnă că nu eşti complet pregătit să le arăţi cine eşti şi nu vrei să-ţi vadă punctele slabe şi vulnerabilităţile.

Ţine minte un lucru: în timpul nopţii, organele noastre interne se relaxează, iar subconştientul îţi creează visele din imaginile adunate în timpul zilei. Aşadar, este foarte posibil ca visul să fie o simplă compilaţie de imagini. Deci să nu aibă nici o semnificaţie ascunsă. Cel mai bine e să discuți despre aceste lucruri cu preotul duhovnic. Este ceva peste puterea noastră, ca mireni, pentru că și în Biblie scrie despre vise.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *