Prima pagină » Sanatate » Diete si regimuri » Coaceți bananele verzi rapid cu aceste trucuri simple!
Coaceți bananele verzi rapid cu aceste trucuri simple!

Coaceți bananele verzi rapid cu aceste trucuri simple!

10 nov. 2020, 12:59,
BZI.ro, în Sanatate

Adesea ne aflam in imposibilitatea de a alege din supermarket banane coapte. Vrei să știi cum se poate ca o banană verde sa se coaca într-o oră? Există trei sfaturi pentru coacerea bananelor verzi într-o oră, două zile sau chiar două minute.

Coaceți bananele verzi intr-o oră

Tot ce ai nevoie pentru acest truc simplu este un cuptor. Așezați bananele verzi pe o foaie de copt și coaceți-le la 150°C, timp de o oră. Fii cu ochii pe banane cât sunt în cuptor. După o oră, scoate-le din cuptor și lasă-le să se răcească. Vei descoperi că bananele tale vor fi fragede, comestibile și… coapte!

Coaceți bananele verzi in două zile

Puteți încerca si acest truc care va coace bananele verzi în două zile. Bananele degajă un gaz numit etilenă, care face ca fructele să se coacă mai repede. Așezați bananele într-o pungă de hârtie, astfel încât gazul pe care îl degajă să nu poată iesi. În acest fel, se vor coace mai repede. Dacă adăugați si alte fructe precum mere, pere sau avocado, procesul de coacere poate fi chiar mai rapid. După două zile, bananele tale vor fi gata de consum, la fel ca celelalte fructe din pungă!

Coaceți bananele verzi in două minute

Cel mai rapid mod de a vă asigura că bananele verzi se coc in două minute? Aveți nevoie mai degrabă de un cuptor cu microunde decât de un cuptor clasic. Folosiți o furculiță pentru a face câteva găuri în banană, apoi gătiți-o la cuptorul cu microunde timp de aproximativ două minute. Singurul dezavantaj al acestui truc este că banana este acum mult mai moale, dar are totuși un gust bun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *