Prima pagină » National » Înjunghiat cu un cuţit în Câmpia Turzii, pentru că are sforăit prea tare
Înjunghiat cu un cuţit în Câmpia Turzii, pentru că are sforăit prea tare

Înjunghiat cu un cuţit în Câmpia Turzii, pentru că are sforăit prea tare

28 dec. 2020, 09:08,
BZI.ro, în National

Incident ciudat în Cluj, cu puţin timp înainte de Crăciun. Un bărbat, în vârstă de 60 de ani, a fost înjunghiat de un vecin din bloc cu un cuțit, pe motiv că are un sforăit prea tare. Atacul a avut loc în Câmpia Turzii.

El a fost atacat chiar la intrarea în bloc, într-o seară, iar cuțitul i-a perforat buza de sus. Din fericire, nevasta agresorului a reuşit să-şi stăpânească soţul, altfel situaţia se putea înrăutăţi.  Victima a anunţat Poliţia, după care şi-a scos certificat medico-legal de la IML. Necesită 8-9 zile de îngrijire medicală. Mai mult, a luat legătura şi cu un avocat.

Sforăitul, motiv de dispută între vecini

“Eu sunt de profesie subinginer electrotehnist și locuiesc într-un bloc din municipiul Câmpia Turzii. Nu am fost căsătorit niciodată și am ca hobby-uri lectura și sportul, în special ciclismul. Însă, marea mea problemă este că sforăi destul de tare și-i deranjez pe vecinii, care, cum mă pun și eu puțin la somn, indiferent de perioada zilei, și încep să bată în țevi și-n calorifere… M-am operat de patru ori până acum: la Sibiu, o dată și de trei ori la clinici particulare și de stat din Cluj-Napoca, apelând la toți doctorii posibili, numai să scap de această cumplită meteahnă. De altfel, printr-o aplicație, am ajuns să îmi și măsor debitul sonor: nu depășește 25 de decibeli, ceea ce nu e exagerat, cred eu – dar pentru că izolația fonică a blocului meu e destul de precară, cum ațipesc puțin, că vecinii și încep să-mi bată, ca nebunii, în țevi și calorifere!”

Vecinii de la etajul superior, chiar de deasupra locuinţei sale, îi bat mereu în calorifer. De altfel, tot ei sunt cei care l-au aşteptat în scara blocului. Situaţia este totuşi ciudată, întrucât Poliţia era iniţial de partea agresorulu.

” Acesta (agresorul – n.r.) susținea, sus și tare, că m-a înjunghiat pentru că eu am fost cel care i-a atacat soția și i-am strâns-o de gât. Vă dați seama că-i un lucru nereal, femeia n-are urme de agresiune, nimic, și  de aceea plângerea din partea mea o s-o facă avocatul: însă direct la Parchet și nu la Poliție.”

Persoana agresată spune că, de fapt, de vină ar fi izolaţia fonică a blocului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *