Prima pagină » Eveniment-Social » Clubul Dojo Master din Iași a făcut o figură frumoasă la Cupa Mării Negre la Karate Fudokan – FOTO

Clubul Dojo Master din Iași a făcut o figură frumoasă la Cupa Mării Negre la Karate Fudokan – FOTO

12 sept. 2023, 02:00,
Petronel Ștefan în Eveniment-Social

În data de 5 septembrie 2023, clubul Dojo Master a participat cu mai mulți sportivi la Cupa Mării Negre la Karate Fudokan. Elevii lui sensei Răzvan Popa a reușit să obțină un onorabil loc 3 după o competiție acerbă

La cea de-a treia ediție a competiției au participat 150 de sportivi de la cluburi din toată țara. Blue Lions Bucureşti, Kami Do Bucureşti, Academia de Karate Bucureşti, Budo Slatina, Shiro Washi Ploieşti, Yama Hana Ploieşti, Katana Karate Club Arad, Initio Bacău, Dojo Master Iaşi, Campionii Lereşti și Bushido Râmnicu Sărat și-au disputat supremația.

Clubul Dojo Master din Iași, pe podium

În perioada 1-7 septembrie 2023 s-a desfăşurat la Olimp, Constanţa, ediţia 2023 a stagiului internaţional de karate fudokan – Olimp Fudokan International Summer Gashuku – eveniment organizat de Blue Lions Club Bucureşti şi ACKF – Asociaţia Cluburilor de Karate Fudokan din România, condusă de Sensei Ilija Jorga, fondatorul stilului Fudokan, și Sensei Jo Mirza. La finalul competiției, în urma calculării numărului total de puncte obținute la probele pe echipe și cele individuale, echipa din Iași s-a clasat pe locul 3. Trofeul a fost cucerit de clubul Kami-Do București, iar pe locul doi s-a clasat Academia de Karate București.

„Sunt foarte mulțumit de prestația sportivilor mei. Competiția a fost dublată de stagiul tehnic condus de sensei Ilija Jorga – 10 DAN, lucru ce a adus un plus atât delegației Clubului Sportiv Dojo Master, cât și federației. Totodată, am avut onoarea de a-l primi pe sensei Joel Mirza – 9 DAN, președintele AAU Karate USA. Le mulțumesc tuturor celor implicați în organizare, precum și sponsorilor noștri: Murfatlar Vinul, IZOCON Iași, COS Laboratories, Hill Center Iași. Nu în ultimul rând, îi felicit pe toți sportivii dedicați acestei discipline! Mulțumiri speciale Primăriei Miroslava și Primăriei Bârnova pentru ajutorul și implicarea pe care o manifestă constant”, a declarat Răzvan Popa, sensei la clubul Dojo Master.

16 sportivi din Iași, la concurs

De la clubul Dojo Master au fost prezenți 16 sportivi care au participat la mai multe categorii de vârstă și dificultate. Toți au prins podiumul la unele probe, iar unii dintre ei au fost pe primul loc la multe dintre ele.

Petru Însurățelu a obținut cele mai bune rezultate din cadrul clubului. Acesta s-a clasat pe locul I la nu mai puțin de trei probe, Kata individual, Kogo Kumite individual și fukuya individual. Raul Gârlescu a participat la 6 probe, la trei dintre ele a obținut locul I, la două a obținut locul II, iar la una locul III. De asemenea, Petruța Însurățelu a avut o performanță excepțională, obținând locul I la Kogo Kumite individual, fukuya individual și locul II la Kata individual. La competiție au mai participat Dascălu Briana, Cocuz Kevin, Olaru Eduard, Popa Răzvan Alexandru, Grigore David, Daniel Țuiu, Ionuț Ciulin, Victor Tarhan, Ionuț Murărașu, Mihai Adăscăliței și Marius Netcă, Ioan Posteucă și Paul Cocuz.

Sensei Răzvan Popa a fost extrem de mulțumit de rezultate elevilor săi. Nu cu mult timp în urmă, acesta a fost promovat la gradul de centură neagră 6 Dan pentru contribuția adusă karate-ului românesc.

Clubul Dojo Master din Iași s-a întors acasă cu trofeul de pe locul III de la Cupa Mării Negre la Karate Fudokan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`