Prima pagină » Actualitate » Clotilde Armand (USR) susţine, din nou, că este ameninţată în stil mafiot! Toată lumea o amenință și o urmărește
Clotilde Armand (USR) susţine, din nou, că este ameninţată în stil mafiot! Toată lumea o amenință și o urmărește

Clotilde Armand (USR) susţine, din nou, că este ameninţată în stil mafiot! Toată lumea o amenință și o urmărește

13 mai 2021, 09:28,
George Cristian în Actualitate

Incă o declaraţie făcută de Clotilde Armand (USR) legat de războiul gunoaielor din Sectorul 1. Pentru a multă oară, edilul din București spune că este ameninţată în stil mafiot de compania de salubritate cu care duce un război de câteva luni.

Aceasta spune că firma în cauză o ameninţă că nu va mai ridica gunoiul în sectorul pe care îl conduce şi afirmă că, din momentul în care acest lucru se va întâmpla, firmei i se va rezilia contractul.

Clotilde Armand susţine că este ameninţată în stil mafiot

Edilul Sectorului 1, Clotilde Armand, a scris într-o postare publicată pe o reţea de o socializare faptul că este ameninţată în stil mafiot de firma care se ocupă de ridicarea gunoaielor din sector. Aceasta spune că dacă firma nu va mai ridica gunoiul de pe raza sectorului, va rezilia contractul de prestare servicii:

”O parte a conducerii companiei de salubrizarea ne transmite din nou amenințări că nu vor mai ridica gunoiul. Deși ei și-au primit banii și mai au să ne returneze peste 100 de milioane de lei. Abia aștept. În următoare secundă în care nu vor mai ridica gunoiul conform contractului acesta va fi reziliat și pe raza teritorială a Sectorului 1 vine alt operator. Fără alte discuții. Instanța mi-a dat dreptate și voi putea să fac asta.

Țineți minte: amenințările mafiote nu mă intimidează. Dimpotrivă.”, scrie Clotilde Armand.

Declarația vine în contextul în care, recent, același edil spunea că este urmărită de presa mafiotă, că mafioții o amenință…

Războiul dintre Clotilde Armand cu firma de salubritate a stârnit curiozitatea DNA

Războiul cu firma de salubritate a apărut în momentul în care Clotilde Armand a câștigat alegerile din Sectorul 1. Imediat după acest lucru, Clotilde Armând a reziliat contractul cu firma în cauză afirmând că a fost încheiat ilegal. De altfel, procurorii DNA au decis să investigheze modalitatea în care a fost rezilitat contractul care, ulterior, a fost atribuit altei firme. Potrivit surselor, firma căreia i s-a atribuit contractul este o firmă de casă din siajul primăriței.

Conform procurorilor DNA se pare că există suspiciuni privind legalitatea atribuirii directe a contractului cu firma S.C BLUE PLANET SERVICES S.R.L cu sediul din Popești Leordeni. Contractul a fost încheiat pe data de 22 decembrie şi a fost încheiat chiar dacă mai exista, la acea dată un alt contract perfect valabil cu o altă firmă de salubritate.

De altfel, scandalul gunoaielor din Sectorul 1 este doar unul singur din lungul şir. Clotilde Armand a stârnit numeroase controverse când a decis să organizeze o expoziţie controversată pe holurile primăriei, când a desfiinţat administraţia pieţelor sau când a tăiat finanţarea spitalelor din subordine.

Clotilde Armand ar fi pierdut alegerile locale de la Sectorul 1

În cursul zilei de ieri, 13 mai 2021, în spaţiul public au apărut, pe surse, mai multe informaţii precum că Clotilde Armand a pierdut alegerile locale. Vorbim despre faptul că procurorii SIIJ au renumărat voturile şi au constatat că există o fraudă şi că Dan Tudorache ar fi avut un avans de peste 1000 de voturi.

Informaţiile sunt pe surse şi vor fi făcute publice în cursul zilei de azi sau vineri, 14 mai 2021. În altă ordine de idei, coincidentă sau nu, procurorul care se ocupa de dosar a anunţat, fix în ziua în care au fost făcute publice informaţiile că votul ar fi fost fraudat, că va ieşi la pensie. Unii jurnalişti spunând că decizia a fost luată în urma multor presiuni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *