Prima pagină » National » Clotilde Armand (USR) ar fi responsabilă de fake news colosal! Primarul susţine că tarifele Romprest sunt la jumătate deși în realitate se reduc prestațiile

Clotilde Armand (USR) ar fi responsabilă de fake news colosal! Primarul susţine că tarifele Romprest sunt la jumătate deși în realitate se reduc prestațiile

26 aug. 2021, 11:27,
BZI.ro, în National

Clotilde Armand (USR) a postat un mesaj pe reţelele de socializare precum că a ajuns la un acord cu operatorul de salubitare Romprest pentru reducerea tarifelor. Totuşi, ceea ce evită să spună primarul este faptul că tarifele au fost reduse dar se reduc şi prestațiile pe care compania le desfășoară.

Informaţia este publicată de cei de la stiripesurse.ro care au prezentat două documente menite de a o contrazice pe Clotilde Armand.

Clotilde Armand ar fi responsabilă de un Fake News după ce a menţionat că s-a micșorat tariful de salubritate

Conform declaraţiilor făcute de Clotilde Armand, compania de salubrizare din sectorul 1 din București a acceptat să reducă la jumătate prețul pe care îl solicită pentru serviciile aferente. Totuşi, jurnaliştii stiripesurse au menţionat faptul că tarifele reduse sunt făcute în contextul în care Romprest a acceptat şi o reducere a prestațiilor. Documentele publicate de sursa citată arată faptul că Armand oferă informaţii care pot fi văzute în lumina unui fake news.

„Compania de salubrizare a acceptat ieri (în scris) la Prefectură să asigure serviciile din Sectorul 1 la jumătatea prețului solicitat la începutul anului. Adică la un tarif de 10-12 milioane de lei pe lună, față de 20 de milioane de lei, cât a cerut inițial”, a scris primarul Sectorului 1 din Bucureşti pe Facebook.

Clotilde Armand spune că banii recuperați și salvați vor fi investiți masiv în infrastructură, școli și spitale: „în comunitate”.

Prefectul Capitalei, Alin Stoica, nu a prelungit starea de alertă în Sectorul 1, cerută de primarul Clotilde Armand, pentru că „situaţia din teren arată că salubrizarea este, în acest moment, bună şi nu se mai impune o asemenea măsură”.

Clotilde Armand a dus un război cu firma de salubrizare din Sectorul 1

Incă de la preluarea mandatului, mandat puternic contestat sub aspectul unor presupuse ilegalităţi la procesul de numărare a voturilor, Clotilde Armand a început un război cu firma de salubrizare Romprest. Cei din urmă au menţionat faptul că, odată cu întârzierea plăţilor, au ajuns în incapacitatea de a-și executa atribuțiilor. Așadar, locuitorii Bucureștiului au ajuns la capătul puterilor după ce au fost nevoiți să suporte munții de gunoaie din sectorul mai sus menționat.

Pentru că oamenii au început să fie nemulţumiţi, în spaţiul public a apărut şi o campanie de strângere de semnături pentru organizarea unui referendum de demitere a lui Clotilde Armand.

Clotilde Armand, surprinsă cu mâna pe voturi în a doua seară după alegeri

Clotilde Armand a fost surprinsă cu mâna pe voturi, în cea de-a doua seară de după alegeri. Noi imagini din camera în care au fost depuși sacii cu voturi de la alegerile locale pentru Primăria Sectorul 1 au fost difuzate, vineri seara, de România TV. În ele se vede cum Clotilde Armand intră în sala cu voturi și le numără. Alte imagini îl arată pe un membru al USR, Radu Stanciu, acum consilier, care le dă indicații unor jandarmi, în Biroul Electoral al Sectorului 1.

Conform jurnaliştilor romaniatv.ro, imaginile publicate de aceştia sunt din locul în care se numără voturile. Altfel spus, pe imagini apare Clotilde Armand dar şi soţul acesteia.

Avocatul lui Dan Tudorache a menţionat faptul că Armand a încălcat toate legile în vigoare şi că, în pofida faptului că ea are voie să fie prezentă în secţiile unde se numărau voturile, soţul acesteia nu avea voie. FOTO, VIDEO AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *