Prima pagină » Actualitate » Clotilde Armand a mai decis să își doneze câțiva bani! A dat-o în judecată pe Oana Lovin
Clotilde Armand a mai decis să își doneze câțiva bani! A dat-o în judecată pe Oana Lovin

Clotilde Armand a mai decis să își doneze câțiva bani! A dat-o în judecată pe Oana Lovin

28 feb. 2021, 16:06,
George Cristian, în Actualitate

Controversatul primar al Sectorului 1, Clotilde Arman a decis să facă un gest de caritate de ultim moment. Aceasta a ales să își mai doneze o sumă de bani dând-o în judecată pe Oana Lovin. Primărița de la Sectorul 1 din București este supărată pe videochatista Oana Lovin pentru că a numit-o ” nebună”.

Decizia vine în contextul în care, în urmă cu ceva timp atunci când a fost întrebată care a fost ultimul act de donație, primărița Clotilde Armand a spus că ultimul act de donație a fost către ea.

Clotilde Armand o dă în judecată pe videochatista Oana Lovin

Pentru că, Clotilde Armand consideră că Oana Lovin i-a lezat imaginea, primărița USR-istă a decis să o de-a în judecată şi cere despăgubiri consistente. Nu mai puţin de 50.000 de euro consideră Clotilde că merită imaginea lezată. Decizia vine după ce videochatista a spus „Fă Clotildo, Fă nebuno”.

Oana Lovin este o voce puternică împotriva primăriței de la Sectorul 1 în contextul în care tot mai muți cetățeni sunt indignaţi de numărul mare de gunoaie rămase pe străzile din sector.

„Noi ne-am obișnuit cu ipocrizia. Doamna Clotilde a promis că va fi cea mai transparentă primăriei. De ce nu se strâng gunoaiele? Ei se ceartă pe comisioane și e vorba doar de texte. I-am pus doamne Clotilde un covor de saci menajeri că nu merită un covor roșu”, declara Lovin.

Ultimul act caritabil făcut de Clotilde Armand

Introducerea textului are legătură cu o declarație făcută de Clotilde Armand atunci când a fost întrebată care a fost ultimul act de donaţie făcut de aceasta.

„Am făcut foarte multe donații pentru cauza mea, pentru că sunt atacată în instanță, chiar fostul primar mi-a făcut mai multe procese, unul unde îmi cere 112 milioane de lei… Eu trebuie să lupt și sunt multe procese. Am fost hărțuită, trebuie să plătesc din banii mei și sunt și oameni care mă ajută. Trebuie să plătesc avocați. E totuși o donație, sunt foarte mulți bani pentru a mă apăra și pierd bani făcând asta.”, a declarat Clotilde Armand .

Controversele din jurul primarului USR de la Sectorul 1

De la preluarea mandatului, în jurul primarului USR al Sectorului 1 s-au învârtit tot mai multe controverse. Vorbim despre scandalul gunoaielor din sectorul 1. Acest scandal a luat ființă atunci când Clotilde Armand a hotărât să nu mai plătească firma de salubritate care le ridică.

Din aceste considerente, procurorii de la DNA au descins la sediul primăriei mai ales în contextul în care Clotilde Armand a încheiat un contract separat cu o altă firmă de salubritate, asta fără a se consulta cu Consiliul Local aşa cum prevede procedura legală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *