Prima pagină » Cancan ultimă oră » Clipe de panică pentru Dani Oțil! Cunoscutul prezentator s-a întâlnit cu un urs în pădure

Clipe de panică pentru Dani Oțil! Cunoscutul prezentator s-a întâlnit cu un urs în pădure

17 iul. 2024, 19:40,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Dani Oțil a avut o întâlnire neașteptată cu un urs într-o pădure! Cunoscutul prezentator a povestit în ediția de astăzi a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani cum s-a întâmplat totul! Obișnuiește să meargă să se plimbe prin natură.

Dani Oțil, celebrul prezentator TV, a trăit momente de panică într-o pădure din România, după ce s-a întâlnit cu un urs însoțit de pui.

Dani Oțil s-a întâlnit cu un urs în pădure

Prezentatorul TV iubește plimbările în natură și mergea destul de des prin pădure alături de prieteni pentru a se bucura de drumeții. Cu toate acestea, Dani Oțil a ținut să menționeze faptul că la noi în țară există mulți urși, iar în ultima vreme animalele au devenit destul de apropiate de oameni.

Dani Oțil a aflat multe povești despre urși și de la câțiva ciobani cu care a discutat de-a lungul timpului. Prezentatorul TV a adus în discuție și știrile care au apărut despre animelele sălbatice.

„Nici nu știu cum să abordez acest subiect, pentru că de când am văzut știrile cu ursul mi-am adus aminte că pentru noi, oamenii de pădure, știrile astea sunt mult mai dese și mai vechi (…) Sunt tot mai mulți urși în pădurile noastre și sunt tot mai apropiați de om, dar nu sunt eu în măsură să povestesc lucrurile astea, pentru că există oameni care trăiesc printre ei și se pricep mai bine”, a mărturisit Dani Oțil, la Neatza cu Răzvan și Dani.

Cum s-a întâmplat totul

Dani Oțil a mărturisit că a fost atins de urs care se plimba cu un pui, în trecut. Potrivit celor mărturisite în emisiune, prezentatorul TV ar fi speriat animalul în pădure. Totul s-a întâmplat în apropierea unei cabane care este foarte cunoscută în România.

„Sunt, statistic vorbind, printre puținii sportivi din Români atinși real de urs. Ursul lovește cu umărul, nu știu dacă știți treaba asta. Nu neapărat mușcă, vrea să te dea întâi jos și după aia să… Mă rog, am trecut prin treaba asta numai pentru că am speriat ursul care se plimba împreună cu puiul. Consider că eu am greșit aici, nu neapărat el. Problema este că treaba asta se întâmpla la mai puțin de un kilometru de o cabană foarte cunoscută din România”, a adăugat prezentatorul TV.

Prezentatorul TV este de părere că el ar fi greșit în situația respectivă. Dani Oțil a atras atenția asupra faptului că oamenii trebuie să fie foarte atenți când se află în apropiere de animalele sălbatice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *