Prima pagină » Cancan ultimă oră » Clipe de panică la botezul fiului Andreei și al lui Cabral Ibacka! Petrecerea a fost întreruptă de un incendiu

Clipe de panică la botezul fiului Andreei și al lui Cabral Ibacka! Petrecerea a fost întreruptă de un incendiu

15 mai 2022, 10:00,
în Cancan ultimă oră

Andreea și Cabral Ibacka au avut parte de un incident neașteptat în timpul petrecerii de botez, organizate în cinstea fiului lor, Tiago. Invitații au tras o sperietură zdravănă, căci în curtea vecină a izbucnit un incendiu de proporții.

Din fericire, nu au existat victime și focul nu s-a extins, însă proprietarii s-au ales cu pagube serioase.

,,Toată lumea e ok, vecinii sunt toți bine”

Andreea și Cabral Ibacka au ales să-și sărbătorească fiul proaspăt creștinat chiar în grădina casei, alături de familie și de prietenii apropiați.

La un moment dat, însă, distracția a fost întreruptă de un incident neașteptat, care a creat panică printre invitați. Un incendiu a izbucnit în curtea vecină, chiar la câțiva metri de casa prezentatorului TV și a soției sale.

Un incendiu a izbucnit la câțiva metri de casa Andreei și a lui Cabral Ibacka

Din fericire, pompierii au intervenit de urgență și focul a fost stins, înainte de a apuca să se extindă. Nimeni nu a pățit nimic, însă vecinii lui Cabral s-au ales cu pagube materiale uriașe, căci flăcările au distrus aproape în totalitate imobilul în care locuiau:

„Toată lumea OK. Vecinii sunt toți bine. Speriați, dar bine. E pace.”, a scris Cabral pe Instagram.

Un incendiu a izbucnit la câțiva metri de casa Andreei și a lui Cabral Ibacka

Cabral: ,,Mă gândeam că la al doilea copil nu mă mai poate surprinde nimic”

Cabral și Andreea Ibacka și-au dorit foarte mult un frățior pentru fiica lor, Namiko. Venirea pe lume a micuțului Tiago le-a umplut casa de fericire, însă nu i-a scutit pe cei doi părinți de emoții:

„Mă gândeam că la al doilea copil nu mă mai poate surprinde nimic deoarece am trecut prin toate etapele, prin toate emoțiile și va fi foarte ușor. Ei bine, nu a fost așa, Tiago a avut câteva probleme cu colicii, mai grave decât au fost prima dată la Namiko.”, a povestit Cabral.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *