Clipe de groază pentru un ieșean! Și-a văzut amicul carbonizat în mașină, iar acum trebuie să dea socoteală! Totul, după impactul devastator de la Lețcani! GALERIE FOTO/VIDEO (EXCLUSIV)

24 iun. 2022, 02:00,
Ciprian Nedelcu, în Local

Un tânăr ieșean a murit carbonizat într-o mașină, iar, în urma accidentului rutier, amicul său va fi nevoit să dea explicații în fața instanței. Astfel, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis în judecată pe Andrei Alexandru Glodoreanu, sub acuzațiile de ucidere din culpă și conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. Anchetatorii spun că ieșeanul ar fi comis recent accidentul mortal de la Lețcani.

În urmă cu câteva săptămâni, un tânăr ieșean a murit carbonizat într-o mașină, iar, în urma accidentului rutier, amicul său va fi nevoit să dea explicații în fața instanței. Așadar, ieri, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis în judecată pe Andrei Alexandru Glodoreanu, sub acuzațiile de ucidere din culpă și conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Acum, urmează ca Judecătoria Iași să stabilească un prim termen al procesului penal. Mai apoi, magistrații vor asculta ce au de spus toate părțile implicate, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

Un ieșean a murit carbonizat în mașină după un accident rutier

Anchetatorii spun că ieșeanul Andrei Alexandru Glodoreanu a intrat în vizorul lor în urmă cu câteva săptămâni, după producerea unui accident la Lețcani. De altfel, atunci, Andrei Glodoreanu a fost arestat pentru o perioadă de 30 de zile după ce a fost acuzat de săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

„Instanța admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi în ceea ce îl priveşte pe inculpatul Andrei Alexandru Glodoreanu. În consecinţă, dispune arestarea preventivă a inculpatului, pentru comiterea infracţiunilor de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și ucidere din culpă, pentru o perioadă de 30 de zile. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului”, au precizat miercuri, 1 iunie 2022, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași.

Andrei Alexandru Glodoreanu, acuzat de comiterea impactului de la Lețcani

În seara zilei de 30 mai 2022, în jurul orei 20:00, a avut loc un grav accident la Lețcani. Un tânăr de numai 18 ani, care se afla împreună cu prietenii, sărbătorind faptul că tocmai își luase permisul de conducere, a murit într-un teribil accident. Mașina în care victima se afla pe locul pasagerului din dreapta s-a izbit cu putere într-un copac de pe marginea drumului și, apoi, a izbucnit în flăcări.

Din nefericire, tânărul de 18 ani, fiind încarcerat, nu a putut fi salvat la timp și a murit carbonizat.

„A fost un accident rutier între Lețcani și Podul Iloaiei, una dintre victime a decedat carbonizată. Era vorba despre un tânăr de 18 ani”, a precizat atunci prof.dr. Diana Cimpoeșu, medic-șef UPU – SMURD Iași.

Din afirmațiile oferite de către anchetatori reiese că Andrei Glodoreanu a recunoscut că a consumat băuturi alcoolice, dar a negat că s-ar fi aflat la volan, susținând că, de fapt, șoferul ar fi fost tânărul care și-a pierdut viața. Cu toate acestea, martorii l-au contrazis. Acum, ieșeanul care și-a văzut amicul carbonizat în mașină a fost trimis în judecată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *