Prima pagină » Local » Clipe de groază pentru o ieșeancă de 72 de ani! A scăpat ca prin miracol din ghearele unui individ care încerca să o violeze
Clipe de groază pentru o ieșeancă de 72 de ani! A scăpat ca prin miracol din ghearele unui individ care încerca să o violeze

Clipe de groază pentru o ieșeancă de 72 de ani! A scăpat ca prin miracol din ghearele unui individ care încerca să o violeze

06 apr. 2022, 02:00,
Ciprian Nedelcu în Local

O ieșeancă în vârstă de 72 de ani a trecut prin clipe de groază, scăpând ca prin minune din ghearele unui bărbat care a încercat să o batjocorească. În urma incidentului de o gravitate extremă, judecătorii l-au băgat după gratii pe suspect. Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au arestat preventiv pe Petru Tagarcea, sub acuzația de tentativă de viol

Clipe de groază pentru o ieșeancă de 72 de ani! Pensionara a scăpat ca prin minune din ghearele individului care încerca să o siluiască. În urma incidentului de o gravitate extremă, judecătorii l-au băgat după gratii pe suspect. Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au arestat preventiv pe Petru Tagarcea, sub acuzația de tentativă de viol.

”Instanța admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi în ceea ce îl priveşte pe inculpatul Petru Tagarcea. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Petru Tagarcea sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de viol, pe o durată de 30 de zile. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului Petru Tagarcea”, au menționat judecătorii ieșeni.

În edițiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Clipe de groază pentru o ieșeancă de 72 de ani

Oamenii legii au afirmat că pe data de 1 aprilie 2022, în jurul orei 23:00, o femeie de 72 de ani, din Ciurea, avea să treacă prin clipe de groază. Pe 2 aprilie 2022, în jurul orei 11:00, femeia le-a povestit agenților din cadrul Secției II de Poliție Ciurea că, în ziua anterioară, un individ a tăbărât pe ea în noaptea precedentă.

Astfel, victima a relatat că individul de 46 de ani, din comuna Scânteia, ar fi intrat în locuința ei. Aceasta a mai spus că individul ar fi încercat să întrețină un raport sexual cu ea. Ulterior, oamenii legii au demarat ancheta și au ajuns la concluzia că suspectul este nimeni altul decât Petru Tagarcea. În edițiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Victima a scăpat ca prin miracol din ghearele agresorului

Ieșeanca a mai povestit că a reușit să scape din ghearele agresorului, deoarece individul era în stare avansată de ebrietate. Aceasta l-ar fi împins pe individ și ar fi fugit la vecini. Ulterior, polițiștii au demarat ancheta și au ajuns, așadar, la Petru Tagarcea. Acesta a fost săltat și dus la audieri.
În urma audierilor, oamenii legii au luat decizia de a-l reține pentru 24 de ore pe suspect.

A doua zi, pe 4 aprilie 2022, ieșeanul a fost dus la sediul Judecătoriei Iași, cu propunerea de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. Magistrații au admis această solicitare venită din partea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Acum, rămâne de văzut dacă decizia luată de judecători în cazul ieșencei de 72 de ani care a trecut prin clipe de groază va fi sau nu contestată de către individ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`