Prima pagină » Local » Clipe de groază, pentru o femeie din Iași! Victima, transformată în sac de box de propriul iubit. Ieșeanca a ajuns la spital cu leziuni foarte grave
Clipe de groază, pentru o femeie din Iași! Victima, transformată în sac de box de propriul iubit. Ieșeanca a ajuns la spital cu leziuni foarte grave

Clipe de groază, pentru o femeie din Iași! Victima, transformată în sac de box de propriul iubit. Ieșeanca a ajuns la spital cu leziuni foarte grave

21 oct. 2021, 02:00,
Ciprian Nedelcu în Local

O femeie a fost la un pas de moarte, după un conflict banal la început. În urma incidentului, concubinul acesteia, Costică Alin Nică, a fost trimis în judecată, sub acuzația de tentativă de omor asupra unui membru de familie, de către procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași. Anchetatorii spun că întreg scandalul a izbucnit de la o ceartă banală între cei doi iubiți

O tânără din județul Iași a trecut prin clipe de groază! Aceasta a fost transformată în sac de box de propriul iubit. Ieșeanca a ajuns la spital cu leziuni foarte grave. În urma incidentului, suspectul va fi nevoit să dea socoteală în instanță.

Astfel, ieri, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași l-au trimis în judecată pe Costică Alin Nică (39 de ani), sub acuzația de tentativă de omor asupra unui membru de familie. Acum, urmează ca Tribunalul Iași () să stabilească un prim termen al procesului penal. Ulterior, magistrații ieșeni vor asculta ce au de spus toate părțile implicate, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

Ieșeanul Costică Alin Nică, acuzat că și-a transformat iubita într-un sac de box

Anchetatorii au afirmat că ieșeanul Costică Alin Nică a intrat în vizorul lor în urmă cu câteva săptămâni. Potrivit oamenilor legii, întregul scandal s-a petrecut pe 23 august 2021, chiar în casa în care cei doi locuiau împreună. Locuința celor doi ieșeni se află într-o suburbie a municipiului Pașcani, unde cei doi stăteau de mai multă vreme.

Cei doi s-au trezit încă de la primele ore ale dimineții, iar, în jurul orei 7:00, aceștia ar fi început să se certe pe o temă banală. Conflictul, aparent minor, a degenerat cu rapiditate. Anchetatorii spun că ieșeanul a apelat la violență pentru a se impune în fața iubitei sale. Aflați încă în locuință, individul i-a aplicat concubinei mai multe lovituri cu pumnii, în zona feței, până când femeia în vârstă de 35 de ani a căzut la pământ. Anchetatorii au adăugat că, deși femeia a rămas întinsă pe jos, bărbatul nu s-a mai putut stăpâni, iar agresiunea fizică nu a încetat. Întinsă pe podeaua casei, femeia ar fi fost lovită în continuare, cu picioarele, în zona abdomenului, de către agresor.

Victima a ajuns la spital în stare gravă

Autoritățile au fost notificate cu privire la incident. La scurt timp, un echipaj medical a transportat victima la spital. Medicii au constatat că femeia a suferit o ruptură splenică. Totodată, doctorii au considerat că leziunile suferite i-au pus femeii viața în pericol, fapt pentru care i-au alertat pe oamenii legii. Astfel, aceștia au demarat o anchetă și au ajuns la ieșeanul Costică Alin Nică. Acesta a fost săltat și dus la audieri. Ulterior, el a fost reținut pentru 24 de ore. Mai apoi, individul a fost prezentat Tribunalului Iași, cu o propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Acum, ieșeanul a fost trimis în judecată de către procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași, sub acuzația de tentativă de omor asupra unui membru de familie. Urmează ca magistrații să stabilească ce se va întâmpla în continuare cu ieșeanul Costică Alin Nică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`