Prima pagină » Local » Clipe de groază pentru o femeie din Iași. A fost sechestrată și amenințată cu un cuțit! Cum a încercat să scape! (EXCLUSIV)
Clipe de groază pentru o femeie din Iași. A fost sechestrată și amenințată cu un cuțit! Cum a încercat să scape! (EXCLUSIV)

Clipe de groază pentru o femeie din Iași. A fost sechestrată și amenințată cu un cuțit! Cum a încercat să scape! (EXCLUSIV)

02 iun. 2022, 02:00,
Ciprian Nedelcu în Local

O femeie din Iași a trecut prin clipe de groază, fiind amenințată cu un cuțit. În urma incidentului, Constantin Costea a fost trimis în judecată. Recent, magistrații ieșeni au decis începerea procesului penal în cazul individului

O femeie din județul Iași a trecut prin adevărate clipe de groază, fiind amenințată cu un cuțit chiar de către cel care ar fi trebuit să o protejeze. Așadar, în urma incidentului, Constantin Costea a fost trimis în judecată. Recent, magistrații ieșeni au decis începerea procesului penal în cazul individului.

„Instanța constată competenţa materială şi teritorială a Judecătoriei Răducăneni, legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul, legalitatea administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală. Dispune începerea judecăţii în cauza în care a fost trimis în judecată inculpatul Constantin Costea, cercetat pentru săvârşirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, violenţă în familie şi ameninţare”, au afirmat judecătorii ieșeni.

În edițiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Clipe de groază pentru o femeie din Iași

Anchetatorii ieșeni spun că individul a intrat în vizorul lor în urmă cu câteva luni

„Inculpatul a exercitat violenţe fizice asupra persoanei vătămate pe data de 20 octombrie 2021, pe data de 6 noiembrie 2021 şi pe 2 ianuarie 2022, adresându-i acesteia ameninţări cu moartea pe data de 19 decembrie 2021 şi pe 2 ianuarie 2022 şi de a o lipsi de libertate în mod ilegal pe persoana vătămată, ameninţând-o cu un cuţit şi urcând-o, împotriva voinţei acesteia, în autoturism pe 2 ianuarie 2022”, în edițiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Ieșeanca a reclamat că a fost sechestrată și amenințată cu un cuțit

Oamenii legii au mai afirmat că totul a ieșit la iveală în momentul în care victima s-a plâns de cele întâmplate.

„Cu privire la legalitatea actelor efectuate de organele de urmărire penală, se constată că, pe data de 3 ianuarie 2022, a fost întocmit procesul-verbal ca urmare a sesizării prin serviciul 112, în care s-a consemnat că, în urma deplasării poliţiștilor la faţa locului, a declarat că formulează o plângere prealabilă pentru săvârşirea infracţiunilor de violenţă în familie şi lipsire de libertate în mod ilegal”, au afirmat magistrații ieșeni.

Din păcate, în ultimii 3 ani, tot mai multe astfel de cazuri au fost semnalate în județul Iași. Astfel, sute de ieșeni au fost cercetați, reținuți, arestați preventiv, trimiși în judecată sau chiar condamnați definitiv după ce au fost acuzați de comiterea unor fapte cu violență.

Acum, individul este judecat după ce o femeie din Iași a trecut prin clipe de groază.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`